Bon Jovi predstavljajo video za “Do What You Can”

0 133

Bon Jovi so izdali video za “Do What You Can”, ki v prikazuje kadre v katerih se Jon Bon Jovi sprehaja po skoraj povsem praznih ulicah New Yorka. Predvajate ga lahko spodaj. Skupine je v letošnjem juliju za to skladbo sprva predstavila besedilni video.

“Do What You Can” je rezultat sodelovanja med Jonom Bon Jovijem in njegovimi privrženci in bo vključena na prihajajoči novi “Bon Jovi 2020” studijski album.

Jon Bon Jovi je sprva napisal in posnel prvi verz in refren, potem pa je že v letošnjem marcu pozval svoje ljubitelje, naj prispevajo svoje zgodbe v času pandemske osamitve, kar je vključil v finaliziranje skladbe.

“Bon Jovi 2020”, bo album družbenokritičnega orisa dogodkov v letošnjem letu na globalni ravni in bo podal pretresljivo historično revizijo teh dogodkov. Ves izkupiček od dolpotega že izdanega videa in singla za skladbo American Reckoning” bo namenjen dobrodelni kampanji zbiranja pomoči imenovani “Bryan Stevenson’s Equal Justice”, ki se zaključi s 31. 12. 2020.

Album “Bon Jovi: 2020” bi moral iziti 15. 5. 2020, a je bil datum izida zavoljo izbruha Covid-19 pandemije zamaknjen na letošnjo jesen.

Bon Jovi: Bon Jovi 2020
1. Limitless
2. Do What You Can
3. American Reckoning
4. Beautiful Drug
5. Story Of Love
6. Let It Rain
7. Lower The Flag
8. Blood In The Water
9. Brothers in Arms
10. Unbroken


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki