Thomas Zwijsen (Nylon Maiden) predstavlja Caught Somewhere in Time v akustični režiji!

0 85

Thomas Zwijsen, znani nizozemski glasbeni izvedenec za aranžiranje Iron Maiden klasik v instrumentalno-akustični in klasični ‘fingerstyle’ tehniki, je ob družbi violinistke Wiki Krawczyk poskrbel za zabavno priredbo Iron Maiden izvirnika skladbe “Caught Somewhere In Time”.

Predelavo spremlja tudi video, ki je bil posnet na prizorišču Baños de la Encina, v španski provinci Jaen. Gre za enega najstarejših in najbolje ohranjenih srednjeveških gradov v Evropi. Video lahko predvajate spodaj.

Pred dnevi je Zwijsen objavil v samostojni akustični režiji tudi video za priredbo Brave New World, ki se prav tako nahaja spodaj.

Obe skladbi se bosta nahajali na prihajajočem Zwijsenovem dvojnem CD-ju z naslovom “Nylon Maiden Lives”, ki ga lahko že prednaročite. Album izide v samozaložbi 25. 9. 2020.

Zwijsenove Učne lekcije in tablature so javnosti dostopne na http://www.KingOfTheStrings.com

Na fotografiji: Thomas Zwijsen (levo) in Blaze Bayley (desno) med nastopom Blaze Bayleya v zagrebškem Boogalooju 20. 3. 2012 (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki