Bruce Dickinson je izdal single “Afterglow Of Ragnarok” – znani so detajli albuma “The Mandrake Project”

foto: John McMurtrie 2023
0 110

Bruce Dickinson, prvo grlo ikonskih Iron Maiden, predstavlja single in video Aftergow of Ragnarok, ki ga lahko preverite spodaj.

Single je izšel danes tudi v fizičnem formatu (tudi v vinilnem sedem inčnem) in ga lahko že naročite!

Na B-strani 7 inčnega vinilnega singla se nahaja Iron Maiden skladba If Eternity Should Fail v demo verziji, obenem je dodana poleg tudi osemstranska predzgodba animirane stripovske serije The Mandrake Project, ki bo začela izhajati v prihodnjem letu.

Video za novi single je režiral Ryan Mackfall, bazira pa na krajši noveli, ki sta jo napisala Dickinson in Tony Lee. Ilustracije zanjo je prispeval Staz Johnson iz Z2 Comics. Več informacij v zvezi z grafično novelo, ki bo izhajala v več delih lahko izbrskate TUKAJ.

Novi single bo uvrščen na prihajajoči novi studijski album znamenitega pevca z naslovom “The Mandrake Project”, ki izide 1. 3. 2024 pri založbi BMG. Za produkcijo novega albuma sta poskrbela Roy Z in Bruce Dickinson. Roy Z je znova sodeloval tudi v procesu komponiranja novega materiala.

Album “The Mandrake Project” je bil v večjem delu posnet v losangeleškem studiu Doom Room. Za snemanje je poskrbel Roy Z, ki je prijel v roko tudi kitaro in bas kitaro. Sodelujoča glasbenika pri nastajanju albuma “The Mandrake Project” pa sta bila še klaviaturist Mistheria in bobnar Dave Moreno. Ta dva glasbenika sta sodelovala z Dickinsonom že na predhodnem albumu “Tyranny Of Souls”, ki je izšel leta 2005.

Bruce Dickinson je pred časom obelodanil datume nove evropske turneje. 13. 7. 2024 se bo mdr. ustavil tudi v zagrebški dvorani Hala.

Album “The Mandrake Project” bo dostopen v različnih formatih in ga lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “The Mandrake Project” je sledeč:
1. Afterglow Of Ragnarok
2. Many Doors To Hell
3. Rain On The Graves
4. Resurrection Men
5. Fingers In The Wounds
6. Eternity Has Failed
7. Mistress Of Mercy
8. Face In The Mirror
9. Shadow Of The Gods
10. Sonata (Immortal Beloved)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki