Angra predstavljajo video in single “Vida Seca” (ft. Lenine)!

foto: Marcos Hermes 2023
0 34

Angra, brazilske progresivne in power metalske legende, so 3. 11. 2023 izdali novi studijski album “Cycles Of Pain”, ki je izšel pri nemški založbi Atomic Fire Records.

Spodaj je na voljo novi single iz novega studijskega albuma skupine za skladbo Vida Seca, v kateri gostuje Lenine. Single je opremljen z uradnim glasbenim videom. Pred časom je skupina najavila nov studijski album s singlom Ride Into The Storm, ki sta mu sledila singla Tide Of Changes in Gods Of the World (vsi spodaj).

Skupina ustanovljena leta 1991 v brazilskem São Paulu, deluje v zadnji dekadi v postavi s pevcem Fabiom Lionejem. Preostanek zasedbe zastopajo: Rafael Bittencourt (kitara) in Marcelo Barbosa (kitara), Felipe Andreoli (bas kitara) in Bruno Valverde (bobni).

Album “Cycles Of Pain” je produciral, posnel, miksal in masteriziral dolgoletni tovariš zasedbe Angra, to je znameniti ameriški zvočni inženir z nemškim potnim listom Dennis Ward (D.C. Cooper, Pink Cream 69, Place Vendome, itn…) v brazilskem studiu Sonastério & Elephant Office, medtem ko je miks in masterizacijo opravil v studiu The TrakShak (Karlsdorf, Nemčija).

Naslovnico za album je ustvaril Erick Pasqua, sam izdelek pa je oblikoval Jonathan Canuto.

Na albumu “Cycles Of Pain” je sodelovala kopica glasbenih gostov: Amanda Somerville (Tears Of Blood), brazilski glasbenici Lenine (Vida Seca) in Vanessa Moreno (Tide Of Changes – Part II in Here In The Now) ter Juliana D’Agostini, ki je prispevala klavir za skladbo Tears Of Blood.

Album “Cycles Of Pain” lahko že naročite.

Več informacij:
Uradna spletna stran: https://www.angra.net
Facebook: https://www.facebook.com/AngraOfficia…
Instagram: https://www.instagram.com/AngraOfficial
Twitter: https://twitter.com/AngraOfficial
YouTube:    / angrachannel  


Angra – “Cycles Of Pain” (Atomic Fire Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki