Jim Peterik & World Stage predstavljajo video in single “Last Dream Home” (ft. Don Barnes)!

Frontiers Music Srl. 2023
0 31

Jim Peterik & World Stage – AOR/west coast glasbeni koncept, za katerim stoji kot glavni vizionar legendarni čikaški glasbenik Jim Peterik (Pride Of Lions, ex-Survivor, ex-Ides Of March), napoveduje novi album z naslovom “Roots & Shoots Vol.1”, ki je napovedan za 12. 1. 2024, pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Album “Roots & Shoots Vol.1” lahko že prednaročite.

Jim pravi sledeče o novem albumu: “’Roots & Shoots’ je moja najnovejša zbirka glasbe za katero sem privabil k sodelovanju kombinacijo najbolj ikonskih glasbenikov klasik rocka osemdesetih ter navdušujoče branže novih glasbenih talentov, ki sem jih imel čast spoznati v zadnjih nekaj letih. Njihovi talenti ostajajo brezčasni. Vsi so vzhajajoče zvezde.”

Spodaj lahko preverite drugi single in video za skladbo Last Dream Home v katerem sodeluje v vlogi 38 Special vokalist Don Barnes. Jim je pred tem predstavil že prvi single in video za skladbo Dangerous Combination v kateri sodeluje REO Speedwagon vokalist Kevin Cronin z REO Speedwagon.

Jim Peterik & World Stage imajo v žepu serijo odlično sprejetih albumov, vključno z legendarnim studijskim istoimenskim prvencem, na katerem so sodelovali mdr.: Dennis DeYoung, Kevin Cronin, Johnny Van Zant, Don Barnes in Tom Keifer.

Leta 2019 je ideja o tem glabenem konceptu zaživela znova na albumu “Winds of Change”, zanj pa se je Jim Peterik povezal z legendarnimi glasbeniki, kot mdr. Kevin Chalfant, Dennis DeYoung, Matthew and Gunnar Nelson, Kelly Keagy, Mike Reno in Jason Scheff. Sledil je album posvečen v celoti glasbenicam imenovan “Tigress – Women Who Rock the World”. Na njem so se Peteriku priključile mdr.: Jennifer Batten, Chloe Lowery, Rosa Laricchiuta in Chez Kane.

Ob Kevinu Croninu in REO Speedwagon ter Donu Barnesu (38 Special), sodelujejo na albumu “Roots & Shoots Vol.1”, kot gostje tudi sledeči legendarni glasbeniki: Kelly Keagy (Night Ranger), Mark Farner (Grand Funk), medtem ko so se s svojimi talenti vpisali nanj tudi mlajši glasbeni upi: Colin Peterik (Jimov sin!), Ashton Brooke Gill, Paul Childers, Leslie Hunt, Mark Mackay ter Dave Mikulskis in Lisa McClowry s fascinantnim duetom.

Seznam skladb na ‘Roots & Shoots Vol.1’ se glasi:
1. Dangerous Combination (feat Kevin Cronin & REO Speedwagon)
2. Before Anyone Knows We’re Gone (feat Colin Peterik)
3. Last Dream Home (feat Don Barnes)
4. Forever’s the Last Place You Look (feat Paul Childers)
5. Mend Fences (feat Kelly Keagy)
6. As I Am (feat Ashton Brooke Gill)
7. Friends Forever (feat Jim Peterik and Mark Farner)
8. Suddenly (feat Leslie Hunt
9. I Found Me (feat Mark Mackay)
10. Fire and Water (feat Lisa McClowry and Mike Mikulskis)
11. Fire and Water (Acoustic Version) Bonus Track Japan


Jim Peterik & World Stage – “Roots & Shoots Vol.1” (Frontiers Music Srl, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki