Bruit ≤ omogočajo ogled celotnega nastopa na letošnjem dunk! Festivalu

Bruit ≤ 2020
0 27

Bruit ≤, imenitni francoski post-rockerji, so omogočili na You Tube kanalu ogled svojega celotnega nastopa v sklopu letošnje izdaje dunk! Festivala, ki ga lahko pogledate spodaj.

Dunk! festival organizira vsako leto post.rockovska založba dunk!, v belgijskem mestu Zottegem, festival pa je naklonjen predstavitvi najboljšim izvajalcem iz žanrov post-rock, drone in ambientalne glasbe. Zaradi Covid-19 pandemije je festival v lanskem letu odpadel, v letošnjem letu pa je potekal preko medmrežja.

Bruit ≤ so v zvezi z nastopom na festivalu podali komentar: “Počaščeni smo, da smo dobili priložnost nastopa na mitičnem dunk! Festivalu z neverjetnimi izvajalci, kot mdr. Amenra, Brutus in Briqueville. Za nas je bil velik privilegij, da smo lahko odpotovali v Zottegem in prisostvovali tej v vsem posebni verziji letošnje izdaje festivala.”

Bruit ≤ so svoj repertoar za letošnjo verzijo festivala posneli v studiu založbe dunk!, ki se nahaja v belgijskem kraju Velzeke. Skupina je pred tem izdala svoj studijski prvenec “The Machine Is Burning And Now Everyone Knows It Could Happen Again”, ki je izšel v letošnjem aprilu in ki sta ga napovedala singla in videa The Machine Is Burning in Renaissance.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki