Charlie Watts bo izpustil koncerte prihajajoče Rolling Stones turneje!

foto: ANDREW TIMMONS 2020
0 133

Charlie Watts (na fotografiji četrti z leve), vsem dobro poznani bobnar rock’n’roll ikon Rolling Stones, bo očitno ostal doma in se ne bo priključil kolegom na zaključnih koncertih prihajajoče “No Filter” turneje, ki se bo pričela 26. 9. 2021 v ameriškem St. Louisu.

Wattsov zastopnik za stike z javnostjo je v zvezi s tem podal sledečo izjavo: “Charlie je bil deležen postopka, ki se je izkazal za uspešnega, obenem pa so doktorji sprejeli odločitev, da ga posvarijo naj ostane doma in počiva. Žal smo morali sprejeti to odločitev tik pred začetkom vaj za prihajajočo turnejo, vsekakor pa tega nihče med nami ni pričakoval.”

Charlie dodaja na pol v šali: Znova se je moje načrtovanja izkazalo za obupno“ in nadaljuje: “Delam na tem, da pridem popolnoma k sebi. Danes sem prejel priporočilo ekspertov, da se bo vsa reč še malo zavlekla. Potem, ko so naši privrženci zaradi Covid situacije že tako ali drugače pretrpeli preveč, ne želim, da bi bili znova razočarani zaradi tega, ker bi bili Rolling Stones prisiljeni zaradi mene prestavljati že potrjene datume, ali turnejo celo odpovedati. V tem oziru sem prosil za pomoč mojega odličnega prijatelja Stevea Jordana, da priskoči na pomoč.”

Steve Jordan je bil član spremljevalne ekipe Rolling Stones kitarista Keitha Richardsa v njegovem stranskem projektu X-Pensive Winos, trenutno pa igra za John Mayer Trio. Prav tako je bil del “hišne” zasedbe televizijskih šovov “Saturday Night Live” in “Late Night With David Letterman”.

Charlie Watts naj bi bil deležen nujne operacije srca, ki je bila v celoti uspešna.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki