Clive Mitten napoveduje album Twelfth Night skladb v orkestralnih različicah!

0 32

Clive Mitten, basist kultne britanske progresivnorockovske zasedbe Twelfth Night, je objavil video dražilec vezan na prihajajoči album z naslovom “Suite Cryptique: Recomposing Twelfth Night 1978-1983”. Gre pravzaprav za zbirko Twelfth Night materiala, ki ga je Mitten ob tej priložnosti preoblekel v orkestralne aranžmaje in bo na voljo v letošnjem marcu. Clive Mitten bo album izdal v samozaložbi.

V spodnjem predstavitvenem petminutnem videu lahko prisluhnete insertom petih skladb albuma, ki bo dvojen, in sicer: Part One: Live At The Target, Part Two: Live (And Let Live), Part Three: The Collector, Part Four: Fact and Fiction in Part Five: Creepshow.

“Suite Cryptique” je napisal, aranžira, posnel in produciral Clive Mitten. ZA naslovnico albuma je Mitten uporabil sliko, ki jo je ustvaril pokojni pevec skupine Twelfth Night Geoff Mann – ta je žalostno preminil 5. 2. 1993. Gre za več motivov, ki jih je Mann ustvaril leta 1982, ko so Twelfth Night snemali album “Fact & Fiction”. Pri oblikovanju godalnih aranžmajev je Mittenu s konzultacijami pomagala Mannova žena Jane.

“Suite Cryptique: Recomposing Twelfth Night 1978-1983” lahko že prednaročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki