Deep Purple bodo septembra pri Wymer Publishing deležni dveh novih knjižnih publikacij!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 60

Deep Purple bodo 24. 9. 2021 deležni izida dveh novih knjig iz serije imenovane “In-Depths” za katero sicer že lep čas skrbijo pri založbi Wymer Publishing.

Prva je “Deep Purple – Slaves And Masters In-Depth” avtorice Laure Shenton, ki ponuja poglobljen vpogled v trinajsti studijski album skupine ter zakulisja njegovega nastajanja, njegove predstavitve, pa tudi reakcij s strani javnosti v zvezi z načinom njegovega sprejetja v času, ko je album izšel. S turneje, ki je sledila, so Deep Purple izdali tudi koncertni album, česar se knjiga prav tako dotakne. Album je kot umetniško delo obdelan tudi z vidika kaj predstavlja na rock zemljevidu danes, to je skoraj 31 let po svojem izidu.

Knjigo “Deep Purple – Slaves And Masters In-Depth” lahko že prednaročite.

Druga je “Deep Purple – Fireball In-Depth”, katere avtorica je prav tako Laura Shenton, sledi vsebinsko tako kot malo prej omenjena publikacija o Deep Purple, zakulisju in obdelavi ozadja vseh zgodb porajanja tega Deep Purple albuma – stisnjenega med dva orjaška studijska brata-, ki sta povzročila tektonske premike v rocku in kasnejšem metalu, in je zato ostal v večni senci, čeprav gre v vseh ozirih za mojstrovino.

Knjigo “Deep Purple – Fireball In-Depth” lahko prav tako že prednaročite.

Na fotografiji: Basist Roger Glover in v ozadju bobnar Ian Paice, med nastopom Deep Purple 1. 12. 2019 v avstrijskem Celovcu (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki