Derek Sherinian (Sons Of Apollo, ex-Dream Theater) že napoveduje novi studijski album!

Insideout Music 2020
0 60

Derek Sherinian (Sons Of Apollo, Black Country Communion, ex-Dream Theater), eden najimenitnejših klaviaturistov moderne ere metala, rocka in brezmejnih avantur glasbene fuzije, je sredi lanskega septembra izdal svoj aktualni studijski album “The Phoenix” (2020, RockLine recenzija).

Prah se je komaj polegel, Sherinian pa že napoveduje nov album, ki bo njegov deveti. Klaviaturist se že nahaja sredi komponiranja novega materiala, družbo pa mu dela njegov stari kompanjon, ki ni manjkal niti na albumu “The Phoenix”, legendarni bobnar Simon Phillips.

Sherinian je razkril, da bo na njegovem novem albumu gostoval tudi ikonski nemški kitarski čarodej Michael Schenker. Slednji je izdal v letošnjem januarju svoj novi studijski album “Immortal” (2021, RockLine recenzija). Derek Sherinian se na njem pojavlja kot gost, sedaj pa mu legendarni kitarist vrača uslugo. Sherinian komentira: “To, da sodelujem hkrati z Michaelom Schenkerjem in Simonom Phillipsom, me vrača v leto 1980, ko mi je bilo 13 let in sem poslušal svojo prvo MSG ploščo.”

Schenker je v zvezi s pečatom, ki ga je zapustilo gostovanje Sheriniana na njegovem albumu “Immortal” povedal sledeče: “Izmenjevanje solaž med Derekom in menoj, je doseglo nepričakovan rezultat, ki ne preneha navduševati in zveni absolutno fantastično.”

Sherinian bo v prihodnjih dneh in mesecih razodel tudi imena ostalih gostov na albumu.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki