Dokumentarec o slovenskem heavy metalu “Železne stopinje” dobiva 12. 5. 2022 podobo v papirni obliki!

0 348

Kot je že lep čas na dlani, bo uspešno sprejeti prvi pravi dokumentarni film o zgodovini slovenskega heavy metala, njegovem razvoju in razvoju same subkulture, to je “Železne stopinje” 12. 5. 2022 dobil tudi podobo v prvi pravi in vseobsežni knjigi, katere avtor je Denis Brnčič. Obsegala bo tristo strani in bo natisnjena v A4 formatu.

Knjiga bo sledila vsebini filma, obenem pa bodo vanjo dodani še nekateri komentarji s strani generacije glasbenih kreatorjev slovenksega metala, za kar je v dokumentarnem filmu zmanjkalo prostora.

Prav tako bo knjiga založena s svežnjem zanimivih in neobjavljenih fotografij iz tistih davnih časov pionirstva, ko se je na slovenskem kalil heavy metal.

“Železne stopinje” bo tako kot je to veljalo za dokumentarni film, prva prava knjiga v zgodovini slovenskega rock’n’rolla, ki dokumentira razvoj slovenskega metala, kot tudi njegove subkulture na Slovenskem.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki