First Signal (ft. Harry Hess & Daniel Flores) predstavljajo single “Show Me The Way”

0 103

First Signal, melodičnorockovska naveza med kanadskim vokalistom, komponistom in producentom Harryjem Hessom (Harem Scarem) ter švedskim bobnarjem in producentom Danielom Floresom (The Murder Of My Sweet, Find Me), napoveduje novi studijski album projekta z naslovom “Closer To The Edge”. ki bo izšel 8. 4. 2022, pri založbi Frontiers Music Srl.

Spodaj lahko prisluhnete drugemu singlu in preverite video za skladbo Show Me The Way. Projekt je pred časom predstavil single Don’t Let It End, ki ga prav tako lahko v celoti preverite spodaj.

Album “Closer To The Edge” lahko že prednaročite.

Za produkcijo novega albuma je poskrbel Daniel Flores, četrti studijski album pa je nadaljevanje zgodne prejšnjih albumov, ki črpajo najboljše iz sveta AOR glasbe in meloidčnega rocka. Ob Floresu in Hessu, so material za novi album prispevali tudi: Pete Alpenborg (Arctic Rain), Guillermo Del Medio (Inner Stream), Alessandro Del Vecchio, Kristian Fyhr (Seventh Crystal) in Herman Nori.

Začetek projekta sega v leto 2010. Takrat je Hess v navezi z Dennisom Wardom (Magnum, Pink Cream 69, Khymera) izdal istoimenski studiski prvenec projekta. Preteklo je pet let, Warda pa je pri First Signal zamenjal Flores in sledil je album “One Step Over The Line” (2016). Tri leta kasneje smo prejeli še album “Line Of Fire” (2019). Vsi trije albumi so izšli pri založbi Frontiers Music Srl.

Seznam skladb na albumu “Closer To The Edge” se glasi:
1.  Don’t Let It End
2.  I Don’t Wanna Feel The Night Is Over
3.  Show Me The Way
4.  Don’t Look Away
5.  Irreplaceable
6.  One More Time
7.  Closer To The Edge
8.  Angel With A Rose
9.  Mystery 10. The Hurting One
11. Got To Believe

Zasedba:
Harry Hess – vokal
Daniel Flores  – bobni

FaceBook profil projekta: https://www.facebook.com/firstsignalband

#FirstSignal #HarryHess #MelodicRock


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki