En najbolje prodajanih albumov na Hrvaškem v letu 2020, od sedaj tudi na CD-ju!

Foto | screenshot - 'Kornjača'
0 32

Alejuandro Buendija “Škrinja”, eden najbolje prodajanih albumov na Hrvaškem v letu 2020, od sedaj tudi na CD-ju!

Po edinstvenem mnenju stroke, glasbene kritike in publike je album “Škrinja” nedvomno eden od najboljših glasbenih dosežkov preteklega leta. Saša Antić nam skozi svoj alter ego ni predal le ‘soundtracka’ pandemije, ampak še več kot to. “Škrinja” je v marsičem dokument časa, v katerem v zadnjem obdobju živimo, ter neprizanesljiva razčlenitev našega aktualnega družbenega dogajanja. Njemu Saša s surovim realizmom, občasno z alegorijami, včasih pa tudi s črnim humorjem in duhovitimi pripombami, poda tudi končno diagnozo. Vse skupaj je zapakirano v široki pahljači nepričakovanih glasbenih stilov in ritmov v popoln val, na katerem surfamo ob poslušanju albuma od uvodne ‘Dešperado’ (ki je hkrati tudi prihajajoči singel), do zaključnega‘Čepića’.

Nastanek Škrinje je bil enostaven.  Želel sem realizirati neke glasbene ideje v stilih, v katere do sedaj še nisem posegel, in zadovoljen sem z rezultatom. Prav tako sem pri nekaj pesmih več kot po navadi delal na interpretaciji in iskal pravo nianso emocije,” je izjavil Saša po objavi albuma, ki je po digitalni izdaji sedaj dostopen tudi na CD-ju.

Glasba, besedilo, aranžma, produkcija: Aleksandar Antić
Mix in mastering: Hrvoje Prskalo
Scenarij / Režija / Montaža : Dragan Đokić
Kamera: Milan Latković
Produkcija: Studio Baranda
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki