Prezzident predstavljajo pesem ”Ti si ta”!

Foto | screenshot
0 57

Po daljšem premoru se hrvaška skupina ”Prezzident” vrača z novim singlom! Bend, ki po navadi ne vstopa v standardne glasbene okvire, nas tudi tokrat preseneča s svojo osebnostjo in pravo rock energijo v pesmi ”Ti si ta”.

”Ti si ta” bo na voljo tudi na prihajajočem albumu, katerega izid lahko pričakujemo jeseni 2021. Pesem je nastala v ”Glazbeni kuči”, na enem od številnih ‘sessionov’ benda. Prav zato imajo tako napisane pesmi posebno vrednost, saj so nastale v živo z združevanjem različnih osebnosti ter idej.

Besedilo pesmi je napisal Ivan Soldo, glasbo pa so soustvarili vsi člani benda (Luka Maričić, Petar Lisjak, Luka Banić, Vedran Dakić in Ivan Soldo). Zasedba skupine se je od zadnjega singla ”Kut”, ki je izšel leta 2015, bistveno spremenila. Materialu so posvetili veliko časa, še posebej zaradi potešitve lastnih glasbenih apetitov, ki pa jih v tem primeru ni bilo malo. Miks za pesem ”Ti si ta” je delo Emila Bišćana, mastering pa Lea Anđelkovića.

Pod posnetke, režijo in montažo videospota se je s svojim edinstvenim avtorskim pečatom podpisal Dinko Čvorić – Doringo. Premierno je bil spot predvajan 27. aprila, v oddaji PopRock na hrvaški nacionalni televiziji.

Tekst : Ivan Soldo
Glasba in aranžma : Ivan Soldo, Luka Maričić, Petar Lisjak, Luka Banić in Vedran Dakić
Miks: Emil Bišćan
Master: Leo Anđelković
Režija: Dinko Čvorić – Doringo
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki