Enemy Eyes (ft. Johnny Gioeli) napoveduje istoimenski prvenec s singlom “Here We Are”

Frontiers Music Srl. 2022
0 244

Enemy Eyes je novi melodičnometalski projekt, za katerim stoji italijanska založba Frontiers Music Srl., najavlja istoimenski studijski prvenec, ki bo izšel v letošnji jeseni.

Projekt je zanimiv po tem, da v njem sodeluje ameriški vokalist Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell, Crush 40). Johnny se trenutno ukvarja z zaključnimi finesami vezanimi na Enemy Eyes prvenec, za prvo pokušino pa lahko spodaj preverite že single Here We Are.

Ta album nosi simboličen pomen za Gioelija. Bo namreč jubilejni stoti v njegovi glasbeni karieri, ki traja več dekad. V njej je Johnny mdr. nanizal tudi albume multi-platinastih in zlatih certifikatov.

K sodelovanju v projektu se je vključil tudi nekdanji Rage kitarist Marcos Rodriguez.

Johnny Gioeli je prvič opozoril nase skupaj s svojim bratom in kitaristom Joeyem v zasedbi Hardline. Sama skupina ne bi bila tako posebna v kolikor v njej ne bi sodeloval tudi Journey kitarist Neil Schon, ki je posnel s Hardline prvenec “Double Eclipse” (1992). Johnny je še danes na čelu Hardline, kot njen edini originalni član, skupina pa je zadnji album “Heart, Mind And Soul” izdala v lanskem letu. Obenem je Johnny Gioeli tudi permanentni vokalist v spremljevalni ekipi nemškega hard rock kitarista Axla Rudija Pella in sodeluje z njim vse od leta 1998 dalje. Od istega leta dalje sodeluje Johnny tudi v japonsko-ameriški formaciji Crush 40. Svoj samostojni studijski prvenec “One Voice” je Johnny Gioeli izdal leta 2018.

Zasedba:
Johnny Gioeli – vokal
Marcos Rodriguez – kitara
Alessandro Del Vecchio – bas kitara, klaviature
Fabio Alessandrini – bobni

Socialna omrežja:
https://www.facebook.com/enemyeyes
https://www.instagram.com/enemy.eyes
https://www.enemyeyes.com
https://www.facebook.com/johnnygioeli…
https://www.instagram.com/johnnygioeli/
https://twitter.com/crush40johnny

#EnemyEyes #MelodicMetal #JohnnyGioeli #FrontiersRecords


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki