Epica praznujejo 20. obletnico z zabojem “We Will Take You With Us”

foto: SEBASTIJAN VIDEC 2018
0 79

Epica, nizozemski simfonični powermetalci, obhajajo v letošnjem letu 20. let svojega delovanja. V tem oziru so se lotili precej drzne poteze s katero pa bodo razveselili številne oboževalce po svetu. Od 2. 9. 2022 dalje je mogoče naročiti preko založbe Nuclear Blast Records ponatise prvih treh studijskih albumov z dodatnimi skladbami, gre za albume “The Phantom Agony”, “Consign To Oblivion”, “The Score”, plus dveh koncertnih mdr. neizdanega “Live At Paradiso”, ki so združeni v zabojni paket imenovan “We Will Take You With Us”.

Odhitite na epicamerch.com po naročila! Gre za količinsko omejeni ponatis albumov oziroma izdajo neizdanih in redkih koncernih posnetkov.

Spodaj je na voljo koncertna videa za izvedbi skladb Sensorium in Blank Infinity (obe “Live At Paradiso”) in remasterizirana verzija singla Solitary Ground iz albuma “Consign To Oblivion”.

Skupina je v zvezi s tem zapisala: “Nastop Epice, ki je veljal za enega prvih večjih pojavljanj naše skupine na televiziji, od leta 2007 ni več dosegljiv v fizičnem formatu. Vključen bo v zaboj ‘We Still Take You With Us’, ki bo združeval pod okrilje še enega izmed naših legendarnih nastopov ‘Live At Paradiso’ (koncertni nastop iz Amsterdama 2006 op. p.), ki do tega dne še nikdar ni bil izdan, poleg pa bodo razpoložljivi znova naši prvi trije albumi: ‘The Phantom Agony’, ‘Consign To Oblivion’ in ‘Score’.”

Zaboj bo razpoložljiv v vinilnem formatu z enajstimi transparentnimi ploščami, paket osmih CD-jev s spremljajočo knjižico na 36. straneh, oziroma osmih CD-jev brez te. it on an 11-disc vinyl box set, Earbook with 36-pages and 8 discs or 8-CD box clamshell. “Live At Paradiso” in “We Will Take You With Us” bosta razpoložljiva tudi digitalno, pri čemer bo Live At Paradiso izšel tudi ločeno, kot dvojni CD z Blu-rayem.

Na fotografiji: Pevka zasedbe Epica Simone Simons med nastopom 27. 7. 2018 na festivalu Metaldays v slovenskem Tolminu (RockLine fotoarhiv 2006-2022, foto: Sebastijan Videc, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki