Megadeth predstavljajo naslovni single in video “The Sick, The Dying… And The Dead!: Chapter III” – novi album je zunaj!

MEGADETH 2022 (press/promo)
0 95

Megadeth, ikonski thrash metalci, ki jih vodi neuničljivi komponist, kitarist in vokalist Dave Mustaine, so včeraj, 2. 9. 2022 izdali pri založbi UMe svoj novi studijski album “The Sick, The Dying… And The Dead!”.

Izid albuma so pospremili z izidom singla in videa za naslovno skladbo albuma, The Sick, The Dying… And The Dead!: Chapter III, kar lahko preverite spodaj.

Album “The Sick, The Dying… And The Dead!”, ki ga spremlja naslovnica z neminljivo Megadeth maskoto Vicom Rattleheadom in ga lahko že naročite, je dostopen v več različnih formatih (CD, digitalno, dvojni LP). Posebna, količinsko omejena, vinilna izdaja vsebuje tudi sedem inčni vinilni single We’ll Be Back, ki mu dela na B-strani družbo koncertna verzija skladbe The Conjuring. Single, ki je od ‘glave do repa’ brezgrajno brezhiben Megadeth komad.

Album “The Sick, The Dying… And The Dead!” je v slogovnem smislu nadaljevanje usmeritve predhodnika “Dystopia” (2016). Pri tem se Megadeth v muzikalno – komponističnem oziru premikajo dalje, obenem pa zaznamuje nastajanje albuma triumfalna bitka Davea Mustainea z rakom na grlu.

Album sta producirala sonični arhitekt skupine – Dave Mustaine ter Chris Rakestraw (Parkway Drive, Danzig). Posnet je bil v Mustaineovem domačem studiu v mestu Nashville (Tennessee, ZDA), na albumu pa sodelujejo kitarist Kiko Loureiro, bobnar Dirk Verbeueren in basist Steve DiGiorgio, ki je priskočil na pomoč skupini v času, ko ta še ni našla zamenjave za Davida Ellefsona. Pred kratkim se je na stalno mesto basista skupine vrnil James LoMenzo.

Album vsebuje tudi priredbi dveh izvirnikov. Prva se nanaša na Dead Kennedys original Police Truck, drugi pa na skladbo This Planet’s On Fire katere avtor je Sammy Hagar, ki sodeluje na priredbi v vlogi posebnega gosta. Na skladbi Night Stalkers gostuje ikonski Ice T.

Seznam skladb na albumu “The Sick, The Dying… And The Dead!” se glasi:
1. The Sick, The Dying… And The Dead!
2. Life In Hell
3. Night Stalkers (feat. Ice T)
4. Dogs Of Chernobyl
5. Sacrifice
6. Junkie
7. Psychopathy
8. Killing Time
9. Soldier On!
10. Célebutante
11. Mission To Mars
12. We’ll Be Back
13. Police Truck (orig. Dead Kennedys)
14. This Planet’s On Fire (Burn In Hell) (orig. Sammy Hagar , feat. Sammy Hagar)

Več o Megadeth:
Uradna spletna stran: https://www.megadeth.com
TikTok: https://www.tiktok.com/@megadeth
Instagram: https://www.instagram.com/megadeth
Facebook: https://www.facebook.com/megadeth
Twitter: https://twitter.com/megadeth
YouTube: https://www.youtube.com/megadeth

#Megadeth #SoldierOn #TheSickTheDeadTheDying


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki