Esme Bianco toži Marilyn Mansona zaradi posilstva in trgovine z ljudmi!

foto: NINA GRAD 2017
0 594

Esme Bianco – znani igralski obraz iz filmske serije “Igra prestolov”, je na kalifornijskem sodišču vložila civilno tožbo zoper pevca in glasbenika Marilyn Mansona.

Gre za prvo uradno tožbo, potem ko so v letošnjem februarju v javnost pricurljale informacije s strani Evan Rachel Wood, pa tudi več drugih žrtev, o glasbenikovem spolnem izkoriščanju in maltretiranju.

Esme Bianco toži Marilyn Mansona – s pravim imenom Brian Warner – zaradi posilstva, spolnih napadov in trgovine z ljudmi. Igralka serije “The Game Of Thrones” je v tožbo vključila tudi nečednosti Warnerjevega menedžerja Tonyja Ciulle in njegove družbe Ciulla Management. Oba sta torej vključena v tožbo, ki jo je vložila včeraj na kalifornijskem okrožnem sodišču.

Tožba navaja: “Gospod Warner je v več situacijah uporabil droge, silo in grožnje, s čimer je gospo Bianco prisilil v spolne akte. Gospod Warner je posilil gospo Bianco v maju 2011 oziroma v času blizu maja 2011.”

Biancova navaja tudi, da je Warner izvajal spolne akte v stanju njene nezavesti ali brez njene privolitve. Biancova je v tožbi razkrila številne detajle, med drugim, da so “dejanja vključevala pretepanje, grizenje, rezanje in bičanje njene zadnjice, dojk in genitalij – vse za seksualno zadovoljitev gospoda Warnerja in brez privolitve tožnice.”

V tožbi je tudi zabeleženo, da je Warner z goljufijo izkoristil Biancovo ter njen status filmske igralke, da se je vključila v video za skladbo I Want To Kill You Like They Do In The Movies, prav tako pa je snoval film.

Tožba prav tako navaja, da so Warner, Ciulla in družba Ciulla Management prekršili ameriški zakon, ki podrobneje določa naloge za pomoč žrtvam trgovine z ljudmi, potem ko so ji ponudili delo, do katerega ni prišlo, z namenom da je zvabijo v ZDA.

Tožba opisuje tudi podrobnosti fizičnega izkoriščanja. Od tega, da so žrtev namerno stradali, jo silili v nespečnost in jemanje drog. Vse z namenom, da “jo fizično in psihično oslabijo in zmanjšajo njeno možnost, da bi se temu upirala.”

Na fotografiji: Marilyn Manson med nastopom 24. 7. 2017, v sklopu prvega dne tolminskega festivala Metaldays (RockLine fotoarhiv 2006-2021, foto: Nina Grad, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki