Stekla je “GoFundMe” kampanja zbiranja denarja za Metaldays festival

METALDAYS
0 121

Pred dnevi je organizator vsakoletnega tolminskega festivala MetalDays zagnal “GoFundMe” kampanjo zbiranja denarja. Prav tako je razširil serijo artiklov, ki so na voljo na spletni trgovini festivala. Glede na vso negotovost v zvezi z organizacijo koncertnih dogodkov na globalni ravni, zaradi česar je ogrožen prihodnji obstoj festivala, se ekipa Metaldays festivala po pomoč obrača tudi na vse njegove simpatizerje, tiste, ki ste festival kdaj že obiskali ali si ga želite obiskovati tudi v bodoče, kot tudi nasploh vse ljubitelje težkometalske glasbe, da se združimo in ga podpremo tudi sami.

Povzemamo organizatorjevo uradno izjavo:

Dragi prijatelji,

potrebujemo vašo pomoč. Zavoljo pandemije, ki je bila razglašena v marcu 2020, smo neoperativni že drugo leto zapored. Zato potrebujemo finančno podporo, ki bi nam omogočila nadaljnje delovanje, ohranitev zaposlitve naše ekipe, pokritje mesečnih stroškov in konec koncev tudi to, da bi lahko izpeljali naslednjo izdajo festivala Metaldays, kar vključuje tudi bukiranje izvajalcev in vse predpriprave za njegovo izpeljavo.

Z naročilom kakšnega izmed uradnih Metaldays spominkov pomagate obstanku festivala v teh težkih in čudnih časih. Na naši uradni spletni trgovini se bo gotovo našlo kaj zanimivega za vsakogar. Verjamemo, da boste našli tudi kaj za vas, zato vas vabimo, da obiščete povezavi:

https://shop.metaldays.net/kategorien/merchandise

Na voljo so tudi posebni paketi presenečenja.

GoFundMe

Uradna FaceBook stran

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki