Testament, Exodus, Voivod Ljubljana (CUK Kino Šiška) Slovenija

Testament, Exodus, Voivod
Ljubljana, CUK Kino Šiška, Slovenija
petek, 2. 6. 2023, ob 18.00 uri

Petek. Začetek junija. Thrash metal legende. Vse to se bo uresničilo v petek, 2. 6. 2023, v Kinu Šiška, kjer bodo oder velike dvorane zatresle kar tri thrash metal legende.

Friday night thrash 

Glavno vlogo v ”Thrashiški” bodo 2. 6. imeli bay area titani Testament, ki so s povratniškim bobnarjem, Daveom Lombardom (Misfits, Dead Cross, ex-Slayer, ex-Grip Inc. …) še močnejši kot prej. Avtorji kultnih thrash komadov, s katerimi so tresli najprej lokalne klube v San Franciscu, ZDA, od koder prihajajo, in s katerimi so osvojili svet v prihajajočih letih in desetletjih, bodo pokazali, kako se zadevi streže. Pričakujte vrhunsko domače branje thrash metal scene!

Čeprav so na plakatu drugi na mestu (od zgoraj navzdol), so Exodus le malce mlajši od Testament, a prav tako predstavljajo obvezno entiteto scene. Prav tako iz San Francisca so Exodus svet osvajali najprej v 80-ih letih prejšnjega stoletja, nato pa še po vrnitvi v začetku 21. stoletja pokazali, da so z leti samo še močnejši. Kultna ameriška peterka bo predstavila tako kultne klasike kot frišen thrash material. Do the toxic waltz!

Na začetku so bili thrash, a z leti so presegli meje žanra in postalo ključno ime progresivnega, ekstremnejšega metala. Govorimo seveda o enih in edinih kanadskih Voivod, ki svetu z vsako plato pokažejo, kako je moč igrati metal, ki ne pozna meja.

Navdušenje, ki ga vzbuja napoved tega koncerta, ni mogoče ubesediti zgolj s temi nekaj vrsticami, zato vam polagamo na (metal) srce, da si vzamete čas in se v petek, 2. 6. 2023 ustavite na thrash večeru v Kinu Šiška v Ljubljani!
Vstopnice že v prodaji preko On-Parole in Mojekarte sistemov.


Date

Jun 02 2023
Expired!

Time

18:00 - 23:55
CUK Kino Šiška

Location

CUK Kino Šiška
Center urbane kulture Kino Šiška Trg prekomorskih brigad 3, 1000 Ljubljana
Website
https://www.kinosiska.si/
KULTURNO DRUŠTVO VESELI DIHURČKI

Organizer

KULTURNO DRUŠTVO VESELI DIHURČKI
Website
https://www.dirtyskunks.org/
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki