Fans Of The Dark predstavljajo single in video “Fantasia”

Frontiers Music Srl. 2022
0 61

Fans Of The Dark, švedski melodičnorockovski revitalisti, predstavljajo video in single za novo skladbo Fantasia, ki izhaja iz prihajajočega novega in skupno drugega studijskega albuma skupine “Suburbia”, ki je napovedan za 16. 9. 2022, pri italijanski založbi Frontiers Music Srl. Video lahko preverite spodaj.

Album “Suburbia” lahko že prednaročite.

Skupina je novi album napovedala že pred mesecem s prvim (vodilnim) singlom Night Of The Living Dead, ki mu je sredi avgusta sledil še naslovni single albuma (spodaj).

“Suburbia” je nadaljevanje začrtane kariere, ki jo je utemeljil istoimenski studijski prvenec skupine izdan v lanski jeseni. Skupina je medtem sprejela v svoje vrste novega basista Rickarda Gramforsa, medtem ko zastopajo preostanek postave vokalist Alex Falk, bobnar Freddie Allen (sicer oba ustanovitelja skupine) ter kitarist Oscar Bromvall. Novi album vsebuje osem skladb, pri čemer so Fans of the Dark skomponirali dva mini epa, dolga skoraj osem minut (The Pirates Of Maine in Restless Soul).

Album “Suburbia” je produciral in miksal multi-instrumentalist in producent Lars Fredrik Swahn (Dungen, The Amazing), za ko-produkcijo je poskrbel Freddie Allen.

Znan je seznam skladb na albumu “Suburbia”:
1. Night Of The Living Dead
2. The Pirates Of Maine
3. Fantasia
4. Sick! Sick Sick!
5. Fright Night
6. Fans Of The Dark
7. The Goblin King
8. Restless Soul

Zasedba:
Alex Falk – vokal
Oscar Bromvall – kitara
Rickard Gramfors – bas kitara
Freddie Allen – bobni

Več o Fans of the Dark:
https://www.facebook.com/fansofthedark
https://www.instagram.com/fansoftheda…

#FansOfTheDark #Fantasia #FrontiersRecords


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki