Fargo najavljajo novi studijski album “Strangers D’Amour”

Fargo 2021
0 30

Fargo – nemške hard rock legende iz Hannovra-, ki jo zastopajo ustanovitelj in basist Peter ´Fargopedda` Knorn, vokalist in kitarist Peter Ladwig, ki se je skupini pridružil kmalu po ustanovitvi skupine ter Mob Rules bobnar Nikolas Fritz, bodo 25. 6. 2021 izdali novi studijski album z naslovom “Strangers D’Amour”.

“Strangers D’Amour” bo izšel pri založbi SPV/Steamhammer Records in bo po treh letih nasledil povratniški album “Constellation” (2018).

Trio Knorn, Ladwig in Fritz, ki je prvič zaigral v takšni postavi na albumu “Constellation”, je enajst novih skladb posnel v letošnji pomladi. Vse skladbe je napisal Peter Ladwig z izjemo dveh, katerih avtor je Peter Knorn.

“Strangers D’Amour” bo izšel v formatih CD, LP in digitalno. Na razpolago bo tudi CD/LP sveženj, ki bo vseboval še majico s kratkimi rokavi. Svoj izvod lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Strangers D’Amour” se glasi:
1. Rain Of Champagne
2. Gimme That Bone
3. Closer To The Sun
4. Time
5. Mary Says
6. Law Of The Jungle
7. Homesick
8. Dear Miss Donna Vetter
9. No Reason To Cry
10. Car Expert
11. Why Don’t You


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki