FM napovedujejo album “Old Habits Die Hard” – zunaj je single “Out of the Blue”!

Frontiers Music Srl. 2024
0 98

FM, legendarna britanska AOR/melodičnorockovska formacija, bodo 3. 5. 2024 in pri italijanski založbi Frontiers Music Srl. izdali svoj skupno štirinajsti studijski album z naslovom “Old Habits Die Hard”.

Spodaj je na voljo prvi single in video za skladbo Out of the Blue, ki izhaja iz prihajajočega novega studijskega albuma.

Album “Old Habits Die Hard” bo dostopen v vseh bistvenih formatih in ga je že mogoče prednaročiti.

Z novim albumom praznuje skupina tudi 40. obletnico delovanja. Po besedah vokalista Stevea Overlanda združuje novi album na enem mestu vse esencialne sestavine, ki zastopajo 40. kultni artistični status teh resnično pravih AOR legend iz britanskega otočja.

Potem ko je skupine leta 2022 izdala svoj zadnji studijski album “Thirteen”, je bil izid njegovega naslednika načrtovan veliko prej, kot je to skupini uspelo. Datum izida albuma “Old Habits Die Hard” so morali FM zamakniti v prvi vrsti zaradi klaviaturista Jema Davisa, ki je bil diagnoziran za rakom. Bojda je z Jemom po pričevanju skupine sedaj vse v redu in je uspešno prestal operacijo. Drugi vzrok zakaj izid albuma zamuja pa je smrt Steveovega brata, ustanovnega in originalnega kitarista skupine FM Chrisa Overlanda. Zato novi album ni posvečen zgolj praznovanju 40. let delovanja skupine, pač pa tudi spominu na pokojnega Chrisa Overlanda.

Seznam skladb na albumu “Old Habits Die Hard” se glasi:
1. Out of the Blue (4.21)
2. Don’t Need Another Heartache (4.35)
3. No Easy Way Out (3.54)
4. Lost (5.20)
5. Whatever It Takes (4.37)
6. Black Water (4.52)
7. Cut Me Loose (4.34)
8. Leap of Faith (4.05)
9. California (5.17)
10. Another Day in My World (4.14)
11. Blue Sky Mind (5.06)

Zasedba FM:
Steve Overland – vokal, kitara
Merv Goldsworthy – bas kitara
Pete Jupp – bobni
Jem Davis – klaviature
Jim Kirkpatrick – kitara

Več o FM:
Website | Facebook | Instagram | Twitter | YouTube | Spotify | Bands In Town

#FrontiersRecords


FM – “Old Habits Die Hard” (Frontiers Music Srl., 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki