Victory z datumi “Circle Of Life” turneje!

Victory 2024 (press/promo)
0 104

Victory, dolgoživi nemški tevtonski heavy metalci, ki jih vodi legendarni kitarist Herman Frank (znan po sodelovanju z Accept), se v letošnjem septembru vračajo na koncertne odre! V sklopu turneje imenovane Circle Of Life, bodo pretežno koncertirali na izbranih datumih po Nemčiji in Švici.

Skupina se je po desetih letih odkar je izšel album “Don’t Talk Science” v novembru leta 2021 vrnila z novim studijskim albumom “Gods of Tomorrow” (RockLine recenzija), ki je izšel pri nemški založbi AFM Records.

V letošnjem letu pa praznuje skupina 40. obletnico delovanja, kar želi obeležiti s svežnjem novih koncertnih terminov. Kar se da svečano!

Herman Frank pravi: “Krog se sklepa. ‘The Circle Of Life’ turneja bo resnično prava rock’n’roll turneja!”

Seznam terminov The Circle Of Life turneje (v prihajajočih dneh bo najavljen tudi posebni gost turneje):
26. 9. 2024 – Dortmund – Musiktheater Piano, Nemčija *
27. 9. 2024 – Bensheim – Musiktheater Rex, Nemčija *
28. 9. 2024 – Trier, MJC, Nemčija *
29. 9. 2024 – München, Backstage, Nemčija *
2. 10. 2024 – Gera, Comma, Nemčija **
3. 10. 2024 – Regensburg, Eventhall Airport, Nemčija **
4. 10. 2024 – Biberist, P9, Švica **
5. 10. 2024 – Würzburg, Keep It True Rising IV, Nemčija
6. 10. 2024 – Nürnberg, Hirsch, Nemčija **

*… predskupina Evenflow
**… predskupina Attractive Chaos

Victory, ki so bili ustanovljeni leta 1984, oziroma kmalu potem, ko je Herman Frank zapustil Accept, pripadajo v sveženj najbolj prepoznavnih nemških hard rock in heavy metal zasedb tevtonskega predznaka, ki so zastopale klasične dni prefinjene hoje na nevidni razmejitveni črti med obema žanroma. Skupaj z Scorpions, Accept in Helloween sodijo med najbolj uspešne nemške zasedbe, ki so nastopali na nešteto arenskih in festivalskih prizoriščih po svetu, do tega dne pa so izdali enajst studijskih albumov, ki so na glasbenih lestvicah zasedali vidne uvrstitve. Po nekaj menjavah postave in letih mirovanja, so se Victory leta 2003 znova združili in reaktivirali. Album “Don’t Talk Science” je bil zadnji album, ki so ga Victory posneli v klasični postavi. Vendar pa se Herman Frank ni vdal in je tudi potem obdržal Victory pri življenju.

Leta 2021 so se Victory vrnili. Močnejši kot kdaj koli prej. Herman Frank je zbral ob sebi odlične glasbenike s katerimi je posnel album “Gods Of Tomorrow”. Ob Franku na kitari so to: vokalist Gianni Pontillo, kitarist Mike Pesin, basist Malte Frederik Burkert in bobnar Michael Stein.

Album “Gods Of Tomorrow” je še vedno na razpolago za naročila na straneh spletne trgovine založbe AFM Records.  

Več informacij o Victory:
www.victory-band.com
www.facebook.com/Victorybandofficial
www.afm-records.de


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki