Frost* predstavljajo video in single naslovne skladbe novega albuma “Day And Age”

0 19

Frost*, britanski progresivni rockerji, bodo 14. 5. 2021 izdali po petih letih svoj novi studijski album, ki se bo imenoval “Day And Age”. Album bo izšel pri založbi Insideout Music.

Po prvem singlu za skladbo Terrestrial, ki ga spremlja tudi video in ga lahko preverite spodaj in so ga Frost* predstavili v letošnjem marcu, prihaja še en single in video. Tokrat za naslovno skladbo (prav tako spodaj).

Na “Day And Age” so kreativne sile znova združili Jem Godfrey, John Mitchell in Nathan King, na albumu pa so se jim priključili trije gostujoči bobnarji: Pat Mastelotto (King Crimson, Mister Mister), Kaz Rodriguez (Chaka Khan, Josh Groban) in Darby Todd (The Darkness, Martin Barre). Na albumu je sodeloval tudi igralec Jason Isaacs.

 “Leto 2020 je bilo leto studia iz več razlogov”, pravi šef skupine Jem Godfrey in nadaljuje: “Zato bo leto 2021 posejano z novimi studijskimi albumi in novo glasbo. Veseli me, da se Frost* pridružujemo temu plimovanju. V letu torej, za katerega upam, da bo prineslo vsem obilje dobrega.”

“Day And Age” je bil napisan v najeti koči v mestu Helford (Cornwall), septembra 2019. Vso glasbo sta komponirala Godfrey in kitarist John Mitchell (Arena, Lonely Robot), ki sta se v januarju 2020 iz Helforda premaknila v pokriti stolp, namenjen obalni straži, lociran v kraju Dungenes (East Sussex).

Album “Day And Age” bo izšel v različnih formatih: količinsko omejeni dvojni CD (na dodatnem ploščku se bodo nahajali instrumentali), kot dvojni 180 gramski vinil (četrta stran bo jedkana) h kateremu bo priložen CD ter digitalno.

Prednaročila albuma stečejo z 19. 3. 2021.

Seznam skladb na “Day And Age” se glasi:
1. Day And Age
2. Terrestrial
3. Waiting For The Lie
4. The Boy Who Stood Still
5. Island Life
6. Skywards
7. Kill The Orchestra
8. Repeat To Fade


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki