Prihaja knjiga “Loud ‘N’ Proud: Fifty Years Of Nazareth”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2006
0 34

Nazareth – škotske hard rock legende-, bodo 6. 8. 2021 deležni izida biografske knjige z nazivom “Loud ‘N’ Proud: Fifty Years Of Nazareth”, ki bo izšla pri založbi Wymer Publishing. 

V knjigi, ki bo natisnjena v vezavi strdimi platnicami, je nasploh prvič dokumentirana celotna glasbena kariera skupine. Avtor Martin Popoff je bil pri tem deležen skrbne pomoči s strani basista Peta Agnewa. V knjigi bodo zbrani intervjuji mnogih glasbenikov ter drugega osebja, ki so bili povezani tako ali drugače z Nazareth.

Knjiga bo bila natisnjena na 240. straneh, oblino založena tudi z fotogalerijo, pa tudi spominki, kot so: plakati koncertov, reklamni letaki, prepustnicami v zakulisje, itn …

Vsak pravi Nazareth fan, ki da kaj nase, se tej publikaciji zagotovo ne bo mogel upreti.

Vsi kupci ki bodo publikacijo pred-naročili do 31. 5. 2021, bodo v zahvalo citirani z imenom in priimkom v knjigi.

Na fotografiji: Dan McCafferty med nastopom Nazareth 7. 7. 2006 v sklopu festivala Legendas of Rock v avstrijskem Wiesnu (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo festivala lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki