Garbage predstavljajo video in single naslovne skladbe albuma “No Gods No Masters”

GARBAGE 2021
0 30

Garbage, ki bodo svoj sedmi studijski album z naslovom “No Gods No Masters”, izdali 11. 6. 2021, pri založbi Stunvolume/Infectious Music, predstavljajo single in video za naslovno skladbo albuma (spodaj). Video je režiral Scott Stuckey.

Garbage so že konec letošnjega marca predstavili prvi single novega albuma za skladbo The Men Who Rule the World, ki ga prav tako spremlja video (spodaj). Tega je uredil čilski režiser, animator in slikar Javi Mi Amor.

Album so producirali Garbage, poleg pa je sodeloval znova Billy Bush, Album je začel nastajati poleti 2018 v puščavi Palm Springs. Kvartet v sestavi Shirley Manson, Duke Erikson, Steve Marker in Butch Vig, so se utaborili na domu enega od sorodnikov Steva Markerja ter skozi serijo skupnih jamov ustvarili ogrodje albuma. Demo posnetke so shranili in ob ponovnem skupnem srečanju v Los Angelesu dokončali album.

Garbage bod ponudili tudi ‘de-luxe’ verzijo albuma “No Gods No Masters” na kateri bodo dodane priredbe izvajalcev: David Bowie, Patti Smith in Bruce Springsteen, ter dodane nekateri raritetni posnetki avtorskih skladb skupine. Na teh dodatnih skladbah so s skupino sodelovali: Screaming Females, Brody Dalle, Brian Aubert, John Doe in Exene Cervenka.

Seznam skladb na “No Gods No Masters” se glasi:
01. The Men Who Rule The World
02. The Creeps
03. Uncomfortably Me
04. Wolves
05. Waiting For God
06. Godhead
07. Anonymous XXX
08. A Woman Destroyed
09. Flipping The Bird
10. No Gods No Masters
11. This City Will Kill You
‘deluxe’ verzija (dodatne skladbe):
12. No Horses
13. Starman
14. Girls Talk (feat. Brody Dalle)
15. Because The Night (feat. Screaming Females)
16. On Fire
17. The Chemicals (feat. Brian Aubert)
18. Destroying Angels (feat. John Doe & Exene Cervenka)
19. Time Will Destroy Everything


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki