Geddy Lee in Alex Lifeson predstavljata novi reklamni video za njuno pivo “Rush Canadian Golden Ale”

RUSH 2021
0 157

Geddy Lee in Alex Lifeson, člana nekoliko prerano pokopanih kanadskih progresivnorockovskih ikon Rush, predstavljata še enega v seriji reklamnih videov za novo znamko piva ‘Rush Canadian Golden Ale’. V novem videu (spodaj), v katerem znova ne manjka iskrivo zabavnih komentarjev s strani obeh legendarnih glasbenikov, nemara odnese prvo nagrado Alexov komentar, da sam ne poseže velikokrat po pivu, mogoče največ trikrat na dan.

Geddy Lee in Alex Lifeson sta se pred časom povezala s podjetjem Henderson Brewing Co., ki je proizvajalec novega Rush piva in ki v predbožičnem času ponuja vrsto prazničnih paketov le-tega.

Tako ponujajo pri Henderson Brewing Co. med drugim npr. lično izdelano leseno košaro v katero lahko namestite šest konzerv piva. Ta reč originalno poimenovana ‘Rush Starman 6 Pack Carrier’, je namreč neobhodni rekvizit s katerim lahko po mili volji nosite in razkazujete naokoli vaše ‘zlato Rush pivo’. Slednje je seveda izdelano, kje drugje, kot v Kanadi, serija le-teh, količinsko omejenih nosilcev oziroma košar za pivo, pa je izdelanih iz vezanih plošč brezovega lesa, s poreklom iz Baltika (kot izhaja iz sporočila Rush skladbe The Trees, je očitno kanadske javorovine in hrastovega lesa naposled vendarle zmanjkalo, op. p.). To je torej natanko tisto, kar potrebuje vsak pravoverni privrženec skupine Rush!

Ta ‘bajeslovni’ izdelek lahko torej vselej naročite TUKAJ.

To še ni vse! Pri Henderson Brewing Co. so mislili tudi na serijo različnih paketov, svežnji teh dobrot, pa v kombinaciji s famozno košaro za Rush pivo, ponujajo mdr. tudi posebne YYZ kozarce, medtem ko vam pri pošiljki v košaro (po potrebi in želji) lahko dodajo tudi konzerve Rush piva. Vsekakor so ti razkošni paketi dosegljivi tudi v vseh kombinacijah brez piva. Preverite jih lahko tukaj.

Krona vsega pa je “The Ultimate Rush Holiday Pack”, ki v svojem blišču in kiču ponuja, dejansko vse kar potrebuje pravi Rush fan!

Ta paket zastopajo sledeči uporabni rekviziti:
– 24 konzerv piva ‘Rush Golden Ale’ vloženih v poseben zaboj
– 4 Rush YYZ pint kozarcev (količinsko omejena izdaja)
– 100 kosov ‘Rush x Henderson’ kartonastih podstavkov
– 1 ‘Rush Golden Ale’ majico s kratkimi rokavi
– 1 ‘Rush Golden Ale’ pulover s kapuco
– 1 steklenico ‘Moving Pictures Belgian Ale’ piva

Svoj ‘kolosalni’ paket lahko naročite TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki