My Dying Bride s ponatisom koncertnega dokumenta “For Darkest Eyes”

Peaceville Records 2021
0 26

My Dying Bride, znameniti britanski pionirji doom metala, bodo deležni ponatisa njihovega koncertnega dokumenta “For Darkest Eyes”, za kar bodo poskrbeli pri založbi Peaceville Records. 11. 2. 2022 izide ponatis albuma v CD/DVD formatu, 3. 6. 2022 pa mu bo sledil še dvojni vinilni album.

“For Darkest Eyes” vsebuje ikonski nastop skupine My Dying Bride’ iz leta 1996 v poljskem Krakovu, na njem pa je skupina nanizala serijo klasik iz zgodnjega obdobja delovanja. Koncertni posnetek izvira iz časov, ko je skupina jezdila na orjaškem valu priljubljenosti oziroma v času, ko je izšel njen prebojni album “The Angel & the Dark River”. Naj dodamo da so My Dying Bride leta 1995 vzeli za predskupino na svoj jesensko-zimski del svetovne The X Factour turnejo, celo ‘presvetli’ Iron Maiden. Ob klasikah omenjenega albuma med katerimi sta v repertoarju našli prostor tudi The Cry of Mankind in Your Shameful Heaven, so My Dying Bride uvrstili na set listo tudi uveljavljene skladbe, kot: The Crown of Sympathy in The Forever People.

DVD bo vseboval poleg koncertnega posnetka iz Krakova tudi dodatne posnetke iz drugih koncertov, ki so jih My Dying Bride izvedli v letih 1992 in 1993, kot tudi nastop skupine na famoznem Dynamo festivalu leta 1995. Na DVD bo dodanih tudi šest promocijskih videov.

“For Darkest Eyes” lahko že prednaročite na uradni spletni trgovini založbe Peaceville Records.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki