Mariusz Duda (Riverside, Lunatic Soul) predstavlja novo skladbo “Racing Thoghts” iz pravkar izdanega albuma!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2020
0 70

Mariusz Duda, vodja poljske progresivnorockovske zasedbe Riverside, kot tudi stvarnik samostojnega projekta Lunatic Soul, predstavlja povsem novo skladbo Racing Thoughts, ki ji lahko prisluhnete spodaj.

Skladba Racing Thoughts izhaja iz pravkar izdanega novega studijskega albuma tega cenjenega poljskega glasbenika z naslovom “Interior Drawings”, ki je pravzaprav tretji del Mariuszeve trilogije albumov pod oznako “Lockdown Trilogy”. Vsi trije albumi so izšli pri založbi Glassville Music. Pred najnovejšim albumom je v lanskem letu izšel kot prvi del trilogije “Lockdown Spaces”, ki mu je v letošnjem letu sledil še “Claustrophobic Universe”.

 V glasbenem oziru je Lockdown Trilogy pretežno inštrumentalno delo oprto na prijeme elektronike, vzorčenja, medtem ko je vokal večinoma v funkciji dodatne krepitve atmosfere.

Čeprav so vsi trije albumi izšli le digitalno in zanimivo, kot kasete, se obeta v prihodnjem poletju njihov izid tudi v formatih CD in vinil.

Na fotografiji: Mariusz Duda med nastopom Riverside 3. 3. 2020, v ljubljanskem CUK Kino Šiška (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki