Gentle Giant z orjaškim zabojnikom “Unburied Treasure”

0 148

Gentle Giant, neizpodbitne kultne progrock ikone sedemdesetih, v smislu pionirstva ter samega afirmiranja tega žanra, pa poleg King Crimson, Yes, Genesis, Van Der Graaf Generator, ELP, Camel in Rush, hkrati ena najpomembnejših zasedb, bodo ob 30. obletnici izdaje istoimenskega studijskega prvenca, izdali v sozvočju z imenom skupine, gigantski zabojnik v katerem bo kar 30. zgoščenk. Imenoval se bode “Unburied Treasure” in bo izšel za založbo Madfish Music, dne 06.12.2019. Pozor! Zabojnik je omejen na vsega 2.000 kopij.

Spodaj lahko predvajate promocijski videodražilec.

V zabojniku se bo nahajalo vseh 12. studijskih albumov skupine, pri čemer je prvi album doživel s strani Stevena Wilsona ponovni remiks, ostalim 29. albumom pa je zvočno sliko “posodobil” Pete Reynolds.

Preostali material obsega 15. koncertnih albumov, pri čemer jih sedem med njimi do tega dne ni bilo še nikdar objavljenih.

Impresivno naslovnico za “Unburied Treasure” je prispeval Bob Venables, ki se je pri tem zgledoval po naslovnici studijskega prvenca skupine izdanega leta 1970, ki jo je ustvaril George Underwood.

V zabojnik bo priložena 136. stranska knjižica v trdi vezavi, 96. stranska knjižica, ki dokumentira koncertne turneje skupine ter podpisane fotografije članov skupin, ti so: Derek Shulman, Ray Shulman, Gary Green, Kerry Minnear in John Weathers.

V zbirki se bosta nahajala tudi dve repliki plakatov in sicer promocijski plakat prvega koncerta skupine na lokaciji Polytechnic v Portsmouthu leta 1970 in replika naslovnice famoznega “The Power And The Glory” albuma. To še ni vse. Lastnik tega mamutskega zabojnika bo našel med vsebino še repliko “Playing The Fool” knjižice, “A Giant For A Day” masko ter repliko sestavljanke s prepoznavno podobo “prijaznega velikana” in manjkajočim koščkom, na katero je vezana tudi sledeča nagradna igra. Kupec takšnega zaboja bo namreč z nekaj sreče našel v zabojniku tudi manjkajoči košček, ki mora biti zlate barve, s katerim lahko zahteva nagrado, točneje okrasno stensko ogledalo z motivom naslovnice albuma “The Power And The Glory”.

Zabojnik je mogoče že prednaročiti, po ceni “skromnih” 250,00 Ł TUKAJ!


Gentle Giant – Unburied Treasure
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki