Gloryhammer napovedujejo album “Return To The Kingdom Of Fife”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2023
0 81

Gloryhammer, univerzalni powermetalski delilci pravice, se 2. 6. 2023 vračajo z novim studijskim albumom “Return Of The Kingdom Of Fife”, ki bo izšel pri avstrijski založbi Napalm Records.

Tudi na četrtem studijskem albumu “Return to the Kingdom of Fife”, se Gloryhammer ne uklanjajo svojemu pravljičarstvu, po katerem so pravzaprav zasloveli. Zgodba na albumu je to pot pahnjena v letu 1022, to je 30. let po porazu Zargothraxa, ki je končal v posebnem zaporu – bazenu napolnjenem s tekočim ledom (oziroma kar naj bi to pač bilo op. p.). V tem času vlada deželi Dundee, kjer se cedita mleko in med, kralj Angus McFife. Vendar pa stvar skrenejo s poti, ko se zlobneži prikradejo vanjo skozi dimenzijska vrata, kraljevino pa znova zajame kaos.

Naslovnico za novi album je prispeval legendarni umetnik Dan Goldsworthy.

Spodaj se nahaja seznam skladb albuma:
1. Incoming Transmission
2. Holy Flaming Hammer of Unholy Cosmic Frost
3. Imperium Dundaxia
4. Wasteland Warrior Hoots Patrol
5. Brothers of Crail
6. Fife Eternal
7. Sword Lord of the Goblin Horde
8. Vorpal Laserblaster of Pittenweem
9. Keeper of the Celestial Flame of Abernethy
10. Maleficus Geminus (Colossus Matrix 38B – Ultimate Invocation of the Binary Thaumaturge)

Skupina napoveduje skorajšnji izid prvega singla, prav tako pa vse podrobnosti v zvezi z naročilom novega albuma, ki bo dostopen v razkošnem mnoštvu različnih varietet in formatov.

#gloryhammer#returntothekingdomoffife

Na fotografiji: Paul Templing (Ser Proletius) med koncertom Gloryhammer 22. 6. 2022 v ljubljanskem CUK Kino Šiška (RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ.


Gloryhammer – “Return Of The Kingdom Of Fife” (Napalm Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki