Gloryhammer predstavljajo single in besedilni video “Sword Lord Of The Goblin Horde”

Gloryhammer 2023 (press/promo, via FaceBook)
0 46

Gloryhammer, univerzalni powermetalski delivci pravice, so se 2. 6. 2023 vrnili z novim studijskim albumom “Return Of The Kingdom Of Fife”, ki je izšel pri avstrijski založbi Napalm Records.

Spodaj je na voljo novi single, opremljen tudi z besedilnim video, in sicer za skladbo Sword Lord Of The Goblin Horde. Skupina je pred tem predstavila singla Holy Flaming Hammer Of Unholy Cosmic Frost in Keeper Of The Celestial Flame Of Abernethy.

Album “Return Of The Kingdom Of Fife” lahko že naročite.

Tudi na četrtem studijskem albumu “Return to the Kingdom of Fife”, se Gloryhammer ne uklanjajo svojemu pravljičarstvu, po katerem so pravzaprav zasloveli. Zgodba na albumu je to pot pahnjena v letu 1022, to je 30. let po porazu Zargothraxa, ki je končal v posebnem zaporu – bazenu napolnjenem s tekočim ledom (oziroma kar naj bi to pač bilo op. p.). V tem času vlada deželi Dundee, kjer se cedita mleko in med, kralj Angus McFife. Vendar pa stvar skrenejo s poti, ko se zlobneži prikradejo vanjo skozi dimenzijska vrata, kraljevino pa znova zajame kaos.

Naslovnico za novi album je prispeval legendarni umetnik Dan Goldsworthy.

#gloryhammer#returntothekingdomoffife


Gloryhammer – “Return Of The Kingdom Of Fife” (Napalm Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki