Stryper bodo 9. avgusta izdali ‘fan club’ single “In The Darkness You Are Light”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 30

Stryper, znamenita krščanska heavy metalska senzacija osemdesetih, so se oglasili s sledečo novico:

“Nova skladba ‘In The Darkness You Are Light’ prihaja 9. 8. samo za ‘fan klub’. Obiščite: Patreon.com/Stryper za vse podrobnosti.”

Že pred dnevi se je oglasil na socialnih omrežjih neustavljivi glasbeni deloholik in hiperaktivni šef skupine Michael Sweet ter v svojem ‘misijonarskem slogu razsvetljenega pridigarja’ razkril bližnje načrte glede snemanja in izida nove glasbe povezane s Stryper, kot tudi z njegovo samostojno kariero ter stranskimi projekti:

“1 – Z delom na novem Iconic albumu začenjam prihodnji teden. Tommy, Joel, Nathan, Marco in jaz smo navdušeni. Prihaja v letu 2024!

2 – Nova skupina, ki sva jo zagnala Alessandro Del Vecchio in jaz se imenuje SoleDriver. Album je zaključen, konec avgusta pa snemamo dva videa. Album bo izšel v letošnjem letu, Je čudovit album na katerega sva ‘Ale’ in jaz zelo ponosna. Komaj čakam da ga slišite.

3 – Novi akustični Stryper album je na poti! Je zaključen in pripravljen da končno izide.

4 – Moj album navdihovanja se končno bliža globalnemu izidu. Ostanite pozorni saj sem prepričan da vam bo album všeč. Je nekaj kar sem si želel ustvariti že dolgo tega, končno pa je postal realnost.

5 – V oktobru začenjam s snemanjem vokalov za drugi Sunbomb album. Prav tako bo izšel v naslednjem letu. Prisluhnil sem vsej glasbi albuma in Tracii Guns je opravil orjaško delo!! Počakajte, da ga slišite.

6 – Prav tako je zaključena tudi glasba za album projekta, ki sva ga pred leti zagnala s CJ Grimmarkom iz Narnia-e. Takoj, ko razporedim časovni okvir, da lahko pričnem s pisanjem besedil in snemanjem vokalom, bo tudi ta album oziroma projekt zaživel v realnosti. Absolutno sanjsko.

7 – Stryper bomo v prihodnjem letu snemali novi album. S pisanjem glasbe za novi Stryper album bom pričel v novembru in decembru letos.

Hvaležen sem, da lahko ustvarjam tisto kar strastno ljubim. Glasbo! Hvala vam za vašo nenehno podporo in pomoč, da lahko dosežem zadane cilje.”

Na fotografiji: Vokalist in kitarist Michael Sweet med nastopom Stryper 12. 7. 2014, v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! v mestu Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki