Godspeed You! Black Emperor napovedujejo novi album!

0 29

Godspeed You! Black Emperor predstavljajo kratki videodražilec s katerim napovedujejo svoj prihajajoči novi studijski albuma z naslovom “G_d’s Pee AT STATE’S END!”, ki bo izšel 2. 4. 2021 pri založbi Constellation Records. Video lahko preverite spodaj.

Skupina je v zvezi z novim albumom podala sledečo uradno izjavo: “T oje album, ki pripoveduje o tem, da vsi čakamo na konec. Da padejo vse oblike vladavin. Material pripoveduje o tem, da vsi čakamo na nov začetek, obneme pa se dotika sledečih parol: ‘Izpraznimo zapore’, ‘vzemimo moč policiji in jo dajmo soseskam, ki jih policija terorizira’, “Naj vse večne vojne in vse oblike imperializma obdavčujejo bogate tako dolgo, dokler ne postanejo revni.”

Album “G_d’s Pee AT STATE’S END!” bo vseboval dve dolgi kompoziciji in dve krajši. Na vsaki strani vinilne plošče se bo nahajal 20-minutni ep, ki ga skupina opisuje, kot “vse zaslonski post-rock”. K vinilnemu albumu bo dodan deset inčni vinil z dvema krajšima skladbama. Album je posnel in miksal Jace Lasek features two side-long epic 20-minute pieces of music described as .

Godspeed You! Black Emperor so znani po tem, da so ena redkih skupin, ne izkorišča nikakršnih prijemov samo-promocije. To pomeni, da skrbi za to, da se širi glasba od ušes do ušes, brez rabe socialnih omrežij, uradne spletne strani, prav tako pa je v 25 letih kariere, objavila komaj dve uradni fotografiji.

Album “G_d’s Pee AT STATE’S END!” lahko že prednaročite.

Godspeed You! Black Emperor: “G_d’s Pee AT STATE’S END!”
12 – inčni album:
A stran
Military Alphabet (five eyes all blind) (4521.0kHz 6730.0kHz 4109.09kHz)/Job’s Lament/ First of the Last Glaciers/where we break how we shine (ROCKETS FOR MARY)
B stran
“GOVERNMENT CAME” (9980.0kHz 3617.1kHz 4521.0 kHz)/Cliffs Gaze/cliffs’ gaze at empty waters’ rise/ASHES TO SEA or NEARER TO THEE
10 – inčni dodatni vinil:
A stran:
Fire at Static Valley
B stran
OUR SIDE HAS TO WIN (for D.H.)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki