Wolfgang Van Halen predstavlja besedilni video za novi Mammoth WVH single “You’re To Blame”

foto: Travis Shinn 2021
0 39

Wolfgang Van Halen, sin znamenitega in nedavno preminilega kitarskega božanstva Eddie Van Halena, predstavlja svoj drugi uradni besedilni video in sicer za novi single “You’re To Blame”, ki ga lahko preverite spodaj. Skladba se bo nahajala na albumu njegove skupine Mammoth WVH, ki bo 11. 6. 2021, pri založbi Explorer1 Music Group/EX1 Records, izdala istoimenski studijski prvenec.

Wolfgang Van Halen je s tem albumom pripravljen da ustoliči svojo lastno glasbeno identiteto. Vso glasbo za album je napisal sam, prav tako pa je odigral vse instrumente. Wolfgang je dostavil na album tudi sam vse vodilne vokale.

Seznam skladb na “Mammoth WVH” se glasi:
01. Mr. Ed
02. Horribly Right
03. Epiphany
04. Don’t Back Down
05. Resolve
06. You’ll Be The One
07. Mammoth
08. Circles
09. The Big Picture
10. Think It Over
11. You’re To Blame
12. Feel
13. Stone
14. Distance (dodatna skladba)

Pred časom je Wolfgang predstavil že prvi single in sicer za skladbo Distance – posvečeno njegovemu očetu. Zanjo pravi, da gre za odprto pismo, ki razglaša: “Ne glede na to kako daleč si, bom s teboj.”

Eddie Van Halen je preminil v začetku lanskega oktobra.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki