Heaven Shall Burn objavili prvo noviteto s prihajajočega dvojnega albuma

0 73

Nemški metalcorovci Heaven Shall Burn bodo konec marca pri Century Media izdali dvojni album »Of Truth & Sacrifice«, s katerega v obliki videospota predstavljajo skladbi Protector in Weakness Leaving My Heart.

Album, ki bo nasledil izdelek Wanderer iz leta 2016, bo prvi dvojni album skupine. Skupina je v svoji izjavi za javnost povedala, da si je tokrat vzela več časa za ustvarjanje. V ustvarjalnem procesu se je nabralo veliko materiala, kar bo zajeto na dvojnem albumu, s čimer skupina tudi odpira prostor za presenečenja in eksperimente.

Konceptualno bo album razdeljen v dva dela: »of truth« in »of sacrifice«. Maik Weichert, idejni vodja skupine pravi, da naslov razlaga, kako se raziskuje ideja resnice in obenem sprašuje, kaj vse je potrebno žrtvovati za resnico. Ideja se prav tako izraža v naslovnici, katere avtor je Eliran Kantor (Testament, Iced Earth, Sodom). Naslov se nanaša prav tako vsakodnevno življenje, kot je recimo človeška zaslepljenost v vsakdanjem življenju in nejevolja za spremembe. Weichert pravi, da je kljub vsemu danes še vedno veliko ljudi, ki na svetu veliko tvegajo: učitelji v Afriki, ki tvegajo svoja življenja, da lahko poučujejo otroke, novinarji, ki vsak dan tvegajo, da lahko poročajo o napačnih stvareh na svetu.

Seznam skladb na izdelku je sledeč:

CD1

 1. March Of Retribution
 2. Thoughts And Prayers
 3. Eradicate
 4. Protector
 5. Übermacht
 6. My Heart And The Ocean
 7. Expatriate
 8. What War Means
 9. Terminate The Unconcern
 10. The Ashes Of My Enemies

CD2

 1. Children Of A Lesser God
 2. La Résistance
 3. The Sorrows Of Victory
 4. Stateless
 5. Tirpitz
 6. Truther
 7. Critical Mass
 8. Eagles Among Vultures
 9. Weakness Leaving My Heart

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki