HFMC (Hasse Fröberg & Musical Companion) najavljajo album “We Are The Truth” s singlom “To Those Who Rule The World”

Hasse Fröberg & Musical Companion 2021 (press/promo)
0 43

HFMC, švedski progresivni rockerji, ali bolj določeno natančneje Hasse Fröberg & Musical Companion, so izdali povsem novi single in glasbeni video za skladbo To Those Who Rule The World, s katerim napovedujejo svoj peti studijski album “We Are The Truth”, ki bo izšel 26. 11. 2021, pri založbi Glassville Records.

Singlu To Those Who Rule The World lahko prisluhnete spodaj.

Hasse Fröberg, ki je znan predvsem po tem, da je kitarist in stalni član postave švedskih progresivnorockovskih legend The Flower Kings, razlaga: “Razlog, da smo se odločili posneti video za skladbo ‘To Those Who Rule The World’ tiči v dejstvu, da predstavlja skupino v dobri, vedri in pozitivni luči. Besedila za to skladbo so napisana domala v naivnem, če ne kar otročjem, tonu. Kljub temu menim, da gre pri vsem tem za refleksijo občutij, ki jih dandanes doživljamo mnogi. To je teh norih, včasih ‘nagroovanih’, včasih epskih, a vseskozi dostopnih šest glasbenih minut, ki jih spremlja tudi zapeljivi video.”

Album “We Are The Truth”, ki je naslednik albuma skupine “HFMC” iz leta 2015, bo dostopen kot CD digipak s knjižico na 16. straneh, dvojni vinilni LP z osem stransko knjižico in v digitalnem formatu.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki