House Of Lords predstavljajo “Chemical Rush” single!

0 60

House Of Lords, veliki veterani melodičnega rocka in AOR glasbe, se vračajo 12.06.2020, s svojim novim studijskim albumom “New World – New Eyes”, ki bo za skupino skupno deseti, izšel pa bo pri založbi Frontiers Music Srl.

Po skladbi “One More” ter naslovni skladbi prihajajočega novega albuma, predstavljajo House Of Lords še tretjo novo skladbo in single “Chemical Rush”, ki ga lahko preizkusite in predvajate spodaj.

Kot vselej, je tudi za novi album oziroma naslednik predhodnika “Saint Of The Lost Souls” iz leta 2017, prevzel v roke produkcijsko krmilo, vodja skupine, njen pevec in komponist, James Christian. Christian dodaja, da dostavlja novi album, ob klasičnem zvoku skupine in prepoznani slogovni usmeritvi, odlično mešanico hitrejših skladb, srednje hitrih ter balad. Ob novi fascinantni predstavi kitarista Jimija Bella in siceršnji kitarski nazobčanosti njegove igre, so to pot v produkciji, nekoliko bolj izpostavljene klaviature.

Ob Jamesu Christianu in Jimiju Bellu, zapolnjujeta kvartet aktualne House Of Lords postave še basist Chris Tristram in bobnar B.J. Zampa.

Tokrat je Christianu pomagal pri skladanju novega materiala Mark Spiro, znan po tovrstnem sodelovanju z Cheap Trick, Bad English in Giant. Na nkaterih skladbah so sodelovali tudi Tommy Denander, Chris Pelcer in Richard Hymas.

Seznam skladb na albumu “New World – New Eyes” je sledeč:
01. New World New Eyes
02. Change (What’s It Gonna Take)
03. One More
04. Perfectly (You And I)
05. The Both Of Us
06. Chemical Rush
07. We’re All That We Got
08. Better Off Broken
09. $5 Buck Of Gasoline
10. The Chase
11. The Summit

Na fotografiji: Vokalist James Christian med nastopom House Of Lords, dne 05.04.2014, v tržaškem klubu Macaki (Italija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


House Of Lords – Chemical Rush (avdio)
House Of Lords – “New World – New Eyes” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki