Ian Anderson in Jethro Tull poezija zbrana na enem mestu!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 56

Ian Anderson, sloviti in ikonski rock flavtist progresivnorockovskih legend Jethro Tull, bo izdal knjigo v kateri bo zbrana njegova kompletna poezija, ki jo je ustvaril za svojo solo albume in Jethro Tull.

Imenovala se bo “Silent Singing”, za njen izid bodo poskrbeli pri založbi Rocket 88, ki je že izdala nekaj knjižnih publikacij vezanih na rock in metal, kot mdr. o skupinah Opeth in Jethro Tull, na voljo pa bo v letošnjem juniju!

“Silent Singing” bo vsebovala tudi 80 fotografij, ki jih je prispeval Ian Anderson osebno s katerimi bo podkrepljeno sporočilo vsebine posameznih pesmi. Prav tako bo k vsakemu albumu dodan Andersonov predgovor (spremna beseda) ter skeni originalnih rokopisov.

Predstavitveni tekst založnika pravi: “Ian je zbral vsa svoja Jethro Tull dela od albuma “This Was iz leta 1968, pa do danes. Prav tako obsega knjiga tudi besedila vseh solo albumov ter tistih pesmi, ki so se pojavile le na kompilacijah ali posebnih glasbenih izdajah. Skupno je tako sedaj na enem mestu zbranih preko 300 besedil. Potem ko je Ian detajlno preveril svoje zapise in preposušal vse originalne posnetke, je sklenil, da gre tokrat za resnično popolno predstavitev njegove poezije, ki je nastajala nepretrgoma skozi njegovo več kot šest dekad trajajočo glasbeno kariero. “

V kolikor se vpišete na stran jethrotullbook.com, boste deležni popusta pri svojem naročilu, prav tako pa bo vaše ime natisnjeno v knjigi, prav tako pa boste prejeli ekskluzivno najprej vsa obvestila vezana na izid knjige ter tako lahko prvi izbirali med klasično ali podpisano verzijo knjige.

Na fotografiji: Ian Anderson med nastopom Jethro Tull 11. 12. 2018 na Dunajskem prizorišču Wiener Stadthalle (Halle F), v Avstriji (RockLine fotoarhiv 2006 – 2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki