In Flames predstavljajo video novo posnete “Clayman” klasike “Only For the Weak”

0 54

Švedska zasedba In Flames letos praznuje 30 let od ustanovitev ter 20 let do albuma Clayman, ki je za skupino pomenil enega največjih premikov v karieri. V ta namen so pri Nuclear Blast Records izdali novo jubilejno edicijo albuma Clayman.

Izdelek je izšel v petek, 28. avgusta. Poleg standardnega albuma je na albumu še 5 dodatnih skladb. Med njimi 4 na novo posnete skladbe ter inštrumentalni venček. Na novo posnete skladbe je produciral Howard Benson, miks pa je opravil Chris Lord-Alge. Skupina je za pokušino objavila tudi naslovno skladbo albuma.

Skupina je že predstavila videa znova posnetih verzij skladb Clayman in Pinball Map, sedaj pa predstavlja še tretji video in sicer za ponovno posneto verzijo skladbe Only For The Weak. Vse tri videe lahko predvajate spodaj.

Anders Friden, vokalist zasedbe, pravi: “Ta album je spremenil naše kariere v mnogih smerih. Ker gre za 20 let letos, smo morali narediti nekaj velikega za oboževalce. Ko smo šli v studio na novo posnet skladbe, nas je odpeljalo nazaj, ko smo jih prvič posneli. Vsi detajli na novi naslovnici in izgled so bili skrbno premišljeni za naše Jesterheade. Ta je za vas. Hvala za 20 let Claymana.”

In Flames bi se morali letos ustaviti tudi ponovno v Sloveniji, a je bil koncert zaradi pandemije prestavljen na naslednje leto. Kdaj bodo In Flames nastopili v Sloveniji, zaenkrat še ni znano.

Skupina je zadnji album z naslovom “I, The Mask” izdala lansko leto. Recenzijo izdelka si lahko preberete TUKAJ.

Seznam skladb na “Clayman 20th Anniversary Edition” je sledeč:

01. Bullet Ride
02. Pinball Map
03. Only For The Weak
04. …As The Future Repeats Today
05. Square Nothing
06. Clayman
07. Satellites and Astronauts
08. Brush The Dust Away
09. Swim
10. Suburban Me
11. Another Day In Quicksand
12. Themes and Variations in D-Minor (instrumental)
13. Only For The Weak (Re-recorded)
14. Bullet Ride (Re-recorded)
15. Pinball Map (Re-recorded)
16. Clayman (Re-recorded)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki