Inflected napovedujejo album “The Abode Of The Damned” – zunaj je video in single “Dancing With Fire”

Inflected 2022 (press/promo)
0 135

Inflected, projekt za katerim stojita slovenska glasbenika Sani Može (kitara, vokal, produkcija) ter Nina Pohleven (vokali, produkcija), napovedujeta za ‘Noč čarovnic’, točneje 31. 10. 2022 izid studijskega prvenca z naslovom “The Abode Of The Damned”.

Spodaj je na voljo prvi single s prihajajočega albuma, ki ga spremlja tudi uradni glasbeni video, in sicer za skladbo Dancing With Fire.

Single je posvečen gasilcem, predvsem slovenskim, ki so pomagali pri gašenju požara na Krasu. V videu so tudi dejanski posnetki požara, ki je na slovenskem Krasu sejal opustošenje sredi letošnjega julija. 

Single je trenutno dostopen ekskluzivno le na YouTube, od petka naprej pa bo razpoložljiv tudi na Spotify, Apple Music ter ostalih digitalnih glasbenih platformah. 

Na albumu “The Abode Of The Damned” (naslovnica je na razpolago spodaj) se bo nahajalo osem skladb. Tematika sporočil v skladbah se spoprijema s težavami s katerimi se ljudje spopadamo vsak dan, vendar o njih ne govorimo. Bodisi ker gre za tabuje, bodisi da nas je strah, ali pa nosimo v sebi preganjavice.

Za produkcijo so v celoti poskrbeli Inflected – vse od snemanja, pa do masteringa. Skupina se pri tem zahvaljuje za dodatno podporo Mateju Srebrniču (studio P.L.C.)  ter Corvinu Bahnu (Masters of Ceremony, Avantasia), ki sta z uporabnimi nasveti pomagala skupini, v fazi miksa in končnega masteringa.

Facebook — https://www.facebook.com/bandinflected
Instagram — https://www.instagram.com/bandinflected/
Bandcamp — https://inflected.bandcamp.com/

#inflected #theabodeofthedamned #debutalbum #newalbum #metal


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki