Iron Maiden album “Senjutsu” je že mogoče prednaročiti!

BMG/Parlophone Records 2021
0 87

Iron Maiden, svetovni herkuli težkega metala, so pred dvema dnevoma razodeli podrobnosti svojega novega in skupno trinajstega studijskega albuma z naslovom “Senjutsu”, ki bo izšel 3. 9. 2021 pri založbi BMG. Še malo prej, točneje 15. 7. 2021, so Iron Maiden ponudili prvi single za novo skladbo “The Writing On The Wall”, ki so ga podprli s spektakularnim animiranim videom.

No z današnjim dnem pa je prvi studijski album skupine po letu 2015, ko je prav tako v začetku septembra izšel predhodnik “The Book Of Souls”, pa je album tudi uradno že mogoče kupiti v prednaročilu.

Senjutsu je torej od danes dalje mogoče prednaročiti v sledečih formatih:
– standardni dvojni CD ‘digipak’
– ‘deluxe’ dvojni CD knjižni format
– ‘deluxe’ 180 gramski trojni črni vinil
– posebna izdaja trojnega srebrno-črnega marmornega vinila (podrobnosti sledijo)
– posebna izdaja trojnega rdeče-črnega marmornega vinila (podrobnosti sledijo)
– super ‘deluxe’ zaboj, ki obsega CD, Blu-ray in ekskluzivne spominke
– digitalni album (predvajanje in ‘dolpoteg’)

Med vsemi varietetami zagotovo izstopa super ‘deluxe’ zabojnik. V njem je dvojni CD digipak, ki ga spremlja knjižica z 28. stranmi. Poleg je dodan Blu-ray digipak, ki se osredotoča na zakulisje ustvarjanja videa The Writing On The Wall in je opremljen tudi z dodatni knjižico z 20. stranmi, kot tudi esejem Brucea Dickinsona. Tu še ni konec ‘drobnarij’, ki jih ponujajo zviti zaslužkarski krošnjarji. V zaboj je dodan tudi plakat, ki je oblikovan po vzoru reklame za film, nadalje zbirka treh 3D razglednic z “Senjutsu” Eddiejem (samurajem), kot tudi origami papir iz katerega lahko sestavite Eddiejevo samurajsko čelado.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki