Iron Savior predstavljajo besedilni video singla “Heavy Metal Never Dies”

IRON SAVIOR promo/press (2020)
0 37

Iron Savior, hamburški veterani heavy metala in power metala, predstavljajo besedilni video svojega singla Heavy Metal Never Dies, ki ga lahko preverite spodaj.

Gre za potezo s strani založbe AFM Records, ki želi na tak način podkrepiti promocijske aktivnosti vezane na jubilejni ponatis albuma “The Landing”, ki so ga Iron Savior originalno izdali leta 2011. Heavy Metal Never Dies je s strani privržencev skupine eden najbolj priljubljenih singlov, ki jih je v karieri izdala skupina.

Ponatis albuma, ki je izšel 19. 11. 2021, je tokrat naslovljen kot “The Landing (10th Anniversary Edition)“, album pa je ob tej priložnosti doživel remiks in remasterizacijo, za kar je poskrbel poglavar skupine, njen vokalist, kitarist in glavni komponist Piet Sielck.

“The Landing (10th Anniversary Edition)“ krasi po novem tudi nekoliko posodobljena naslovnica, za kar je poskrbel Felipe Machado Franco.

“The Landing (10th Anniversary Edition)“ lahko še vedno naročite.

The Landing“ je postal eden najbolj uspešnih albumov v zgodovini power metalske inštitucije iz Hamburga, skupini pa je uspeh albuma prinesel vrsto oživljanja, oziroma poživitve. Na albumu se nahaja nekaj klasik, kot so Starlight, Hall of the Heroes in pa seveda metalska himna, ki ji ni para – Heavy Metal Never Dies. Skladba, ki je skupini do tega dne prinesla preko 10.000.000 predvajanj.

Več o Iron Savior:
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6COmy…
Apple Music: https://itunes.apple.com/artist/iron-…
Facebook: https://www.facebook.com/ironsavior1996/
Uradna spletna stran: site.iron-savior.com


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki