Isildurs Bane in Peter Hammill (Van Der Graaf Generator) predstavljajo single “In Disequilibrium pt I”

0 79

Isildurs Bane, švedski progresivno rockovski kolektiv, predstavlja v navezi z legendarnim Van der Graaf Generator pevcem Petrom Hammillom, novo skladbo, recimo kar njen rez namenjen singlu za skladbo In Disequilibrium pt I, ki ji lahko prisluhnete spodaj.

Album “In Disequilibrium” bo izšel 24. 9. 2021 pri založbi Atraxia Records. Album zastopata dve kontrastni suiti in sicer  In Disequilibrium Parts 1 – 3 in Gently (Step By Step) Parts 1 – 4, ki se pretakata druga v drugo skozi ambiciozni dialog raziskujočih kitar, nežne spremljave pihal, krepostnih ritmičnih kotrnapunktov, organskih tekstur in pretanjenega orkestralnega aranžiranaja.

Peter Hammill pravi da je za pričujoči single napisal pravzaprav prvo skladbo vezano na Covid 19 situacijo, ki je v lanskem marcu zajela svet.

Naslednik kritično odlično sprejetega predhodnika “In Amazonia” je vzel skupini Isildurs Bane 14 mesecev in predstavlja triumf kreativnosti na mednarodni ravni. na albumu sodelujejo namreč tudi glasbeniki iz Belgije, Danske, Italije, Švedske, Velike Britanije in ZDA. Med gostujočimi glasbeniki pa izstopa ime King Crimson bobnarja Pata Mastelotta.

Album “In Disequilibrium” lahko že prednaročite.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki