Alirio predstavlja besedilni video in single “Grey” (ft. Arnel Pineda)

Frontiers Music Srl. 2021
0 100

Alirio, ali s polnim imenom Alirio Netto, je brazilski vokalist in gledališki ter filmski igralec, ki bo 6. 8. 2021 izdal svoj studijski prvenec “All Things Must Pass”, pri italijanski založbi Frontiers Music Srl. Vsled promocije svojega prvega albuma predstavlja že drugi single in besedilni video za balado Grey, v kateri gostuje Journey pevec Arnel Pineda. V začetka letošnjega junija je Alirio že predstavil prvi single in video, in sicer za naslovno skladbo albuma. Obema skladbama lahko prisluhnete spodaj.

Alirio, ki je zlasti v Braziliji zelo dobro poznan in cenjen rock vokalist, je pred tem vodil skupino Khallice, ki je pri založbi Magna Carta izdala svoj studijski prvenec “The Journey”.  Prav tako je sodeloval z metalsko skupino Age of Artemis, ki je izdala dva albuma in ki ju je produciral priznani pevec in producent Edu Falaschi (ex-Angra). Pred kratkim se je Alirio pridružil zasedbi Shaman, kot zamenjava za preminulega vokalista Andre Matosa (ex-Angra).

“All Things Must Pass” je Aliriov mednarodni albumski prvenec, Substanca albuma zaokrožuje širok slogovni spekter rocka in hard rocka, kar je podkrepljeno vselej z razkošjem velikih melodij in koprnečih balad. Glasbenika, ki sta sodelovala z Aliriom na albumu, sta mdr. tudi Adriano Daga (bobni, dobitnik Grammyja za produkcijo), Felipe Andreoli (bas kitara, Angra). V vlogi posebnega gosta na albumu se na eni izmed skladb priključuje za vokalni duet Journey pevec Arnel Pineda.

Alirio šteje za svoj največji navdih pri komponiranju in petju sledeče izvajalce; Chris Cornell, George Harrison in Queen.

Seznam skladb na albumu “All Things Must Pass” se glasi:
1.  All Things Must Pass
2.  Let It All Burn (Feat. Hugo Mariutti)
3.  Here I Am
4.  Back To The Roots
5.  The First Time
6.  Edinburgh
7.  Back To The Light (Feat. Andria Busic)
8.  I’m Still Here (Feat. Andria Busic)
9.  Grey (Feat. Arnel Pineda)
10. You Hate (Feat. Alberto Rionda)
dodatne skladbe (le digitalni format albuma):
11. Breeze
12. Come With Me
13. Gipsy
14. Mentiras (Feat. Alberto Rionda)
15. Nada Se Compara

Več koristnih povezav:
https://www.alirionetto.com
https://www.facebook.com/nettoalirio/ 
https://instagram.com/alirio_netto
https://www.youtube.com/c/AlírioNetto


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki