Jadis bodo v letošnjem juniju izdali album “More Questions Than Answers”

Jadis 2021 (press/promo)
0 29

Jadis, britanski neo-progresivni rockerji, bodo svoj noi studijski album z naslovom “More Questions Than Answers” izdali 6. 6. 2024!

Jadis so že v začetku letošnjega leta namignili, da pripravljajo material za studijski naslednik albuma “No Fear Of Looking Down”, ki je izšel leta 2016. V vmesnem intervalu nekaj let so Jadis leta 2019 poskrbeli za ponatis prvenca “More Than Meets The Eye” (ta je originalno izšel leta 1992) in zbirko “Medium Rare II”.

Jadis so na FB profilu v zvezi z najavo novega albuma povedali sledeče: “Mnogo tednov in mesecev smo preživeli skupaj, ko smo spravljali skupaj ta CD, ki zveni odlično! Inženiral, miksal in produciral ga je Andy Marlow, za katerega smo sprva menili le, da gre za odličnega basista. Očitno pa je zelo spreten in iznajdljiv tudi kadar je govora o delu v studiu! Na novem album je sedem skladb. Album velja za enega najbolj vseobsegajočih izdelkov naše kariere. V njegovo ustvarjanje je bila vključena celotna skupina. Obenem se veselimo nekaterih nastopov, ki jih bomo izvedli v letošnjem juniju.”

Novi album je produciral Geoff Chandler. Končno masterizacijo zvoka na albumu je opravil izkušeni John Mitchell v studiu Outhouse. Spodaj lahko preverite njegovo naslovnico.

Album “More Questions Than Answers” je že mogoče prednaročiti.


Jadis – “More Questions Than Answers” (2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki