Pattern-Seeking Animals stopajo pod okrilje založbe GEP (Giant Electric Pea)!

Pattern-Seeking Animals 2024 (press/promo)
0 34

Pattern-Seeking Animals, imenitni ameriški progresivni rockerji, so sklenili pogodbo z založbo GEP (Giant Electric Pea), ki je v lasti britanskih progresivnih rockerjev IQ.

Kvartet, ki ga zastopata člana ameriške progresivnorockovske zasedbe Spock’s Beard Ted Leonard (kitara, vokal) in Dave Meros (bas kitara), ožji Spock’s Beard sodelavec in klaviaturist John Boegehold, ki velja za gonilno silo Pattern-Seeking Animals, ter nekdanji Spock’s Beard bobnar Jimmy Keegan, je bil pred tem pod okriljem nemške založbe InsideOut Music, pri kateri je izdal štiri studijske albume: “Pattern-Seeking Animals” (2019), “Prehensile Tales” (2020), “Only Passing Through” (2022) in najnovejšega, v lanskem letu izdanega “Spooky Action at a Distance” (2023).

Pattern-Seeking Animals se trenutno ukvarjajo s komponiranjem novega materiala za svoj prihodnji, to je skupno peti, še neimenovani studijski album.

Več o PS-A:
Uradna spletna stran: https://www.psanimals1.com/
Facebook: https://www.facebook.com/psanimals1
Twitter: https://twitter.com/psanimals1
Instagram: https://www.instagram.com/psanimals1/
Spotify: https://open.spotify.com/intl-de/albu…
Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/pat…
Amazon Music: https://amazon.com/music/player/artis…

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki