Job For A Cowboy predstavljajo video in single “Beyond The Chemical Doorway”

foto: Chris Klumpp 2023
0 54

Job For A Cowboy, eksperimentalni tehnični death metalci in deathkoraši iz arizonskega mesta Glendale, se 23. 2. 2024 vračajo z novim studijskim albumom “Moon Healer”, ki bo izšel pri ameriški založbi Metal Blade Records. To bo prvi album skupine, po 10. letih odkar je izšel predhodnik “Sun Eater”.

“Moon Healer” je kumulus vsega kar se je dogajalo v preteklih desetih letih v taboru skupine in prinaša na prizorišče nov glasbeno razgiban dosežek, ki ga obenem razganja od vse brutalnosti, obenem pa prinaša koncept.

Skupina predstavlja tretji single s prihajajočega novega albuma, in sicer za otvoritveno skladbo Beyond The Chemical Doorway, ki jo spremlja tudi uradni glasbeni video (spodaj). Job For A Cowboy so pred tem že predstavili singla The Forever Rot in The Agony Of Sleeping Storm (oba spodaj).

Potem ko so Job For A Cowboy 27. 10. 2023 predstavili novi single za skladbo The Forever Rot, ki bo uvrščena na novi Job for A Cowboy album, so pričujoči single opremili še z uradnim glasbenim videom, ki ga lahko preverite spodaj. Job For A Cowboy so konec letošnjega avgusta že predstavili prvi single za skladbo The Agony Seeping Storm.

Album so Job For A Cowboy posneli v osveženi postavi: Jonny Davy (vokal), Tony Sannicandro (kitara), Al Glassman (kitara), Nick Schendzielos (bas kitara) in Navene Koperweis (bobni), ki se je skupini pridružil leta 2020.

Skupina je album posnela v floridskem mestu Sanford, v družbi producenta Jasona Suecofa (mdr. Death Angel, The Black Dahlia Murder, Deicide) v Suecofovem studiu Audiohammer.

Koperweis (ex-Animosity) je z Davyjem sodeloval v preteklosti na stranskem progresivnometalskem projektu Fleshwrought, ki je leta 2010 in pri založbi Metal Blade izdal album “Dementia/Dyslexia”. Koperweis je znan tudi po tem, da je pomagal v studiu zasedbam Machine Head in Whitechappel, obenem pa je hkrati član zasedbe Entheos, ki je v letošnjem marcu pri založbi Metal Blade Records, izdala svoj tretji studijski album. 

Album “Moon Healer” bo dostopen v različnih formatih in ga lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Moon Healer”:
1. Beyond The Chemical Doorway
2. Etched In Oblivion
3. Grinding Wheels Of Ophanim
4. The Sun Gave Me Ashes So I Sought Out The Moon
5. Into The Crystalline Crypts
6. A Sorrow-Filled Moon
7. The Agony Seeping Storm
8. The Forever Rot


Job For A Cowboy – “Moon Healer” (Metal Blade Records, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki