Hawkwind z več podrobnostmi albuma “Stories From Time And Space”

Hawkwind 2023 (press/promo)
0 55

Hawkwind, britanske space rock legende, napovedujejo svoj naslednji studijski album z naslovom “Stories From Time And Space”, ki bo izšel 5. 4. 2024, pri založbi Cherry Red Records. Naslovnica in seznam skladb novega Hawkwind albuma sta na voljo spodaj.

Album Stories From Time And Space” je mogoče že prednaročiti (v formatih CD in 2LP).

“Stories From Time And Space” bo tako skupno že 36. studijski album skupine, ki bo nasledil predhodnika – v letu 2023 izdanega “The Future Never Waits”. Na njem bo skupno 13. novih avtorskih skladb skupine. Album je bil masteriziran v znamenitem londonskem studiu  Abbey Road.

Ustanovnemu in originalnemu članu skupine, to je vokalistu in kitaristu Dave Brocku, so se za novi Hawkwind album v studiu pridružili: Richard Chadwick, Magnus Martin, Doug MacKinnon in Tim “Thighpaulsandra” Lewis.

Ta postava bo izvedla tudi serijo prihajajočih koncertnih nastopov v letošnji pomladi in poletju, ki pa se ponovno striktno osredotočajo le na regijo britanskega otočja.

Seznam skladb na albumu “Stories From Time And Space” se glasi (CD verzija):
1. Our Lives Can’t Last Forever
2. The Starship (One Love One Life)
3. What Are We Going To Do While We’re Here
4. The Tracker
5. Eternal Light
6. Till I Found You
7. Underwater City
8. The Night Sky
9. Traveller of Time & Space
10. Re-generate
11. The Black Sea
12. Frozen in Time
13. Stargazers


Hawkwind – “Stories From Time And Space” (Cherry Red Records, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki